ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2015-2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει ένα θετικό απολογισμό για την φετινή σεζόν 2015-2016. Το τμήμα όπου έχει αναλάβει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης...
του σωματείου της ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ από πέρσι ο διακεκριμένος συμπολίτης μας Προπονητής Α1 και πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής Νίκος Λινάρδος πήρε μέρος φέτος σε 4 πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ MINI - ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ και ΑΝΔΡΩΝ.

Τα παιδιά που απαρτίζουν τα τμήματα αυτά όπως και τα νεαρότερα ηλικίας 6-10 χρονών αγόρια και κορίτσια που στελεχώνουν τα τμήματα JUNIORS προπονούνταν στο νέο κλειστό Διονύσου και όποτε το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες στο ανοιχτό γήπεδο (κόκκινο χωράφι Δροσιάς) υπό την καθοδήγηση δύο άξιων ανθρώπων του Δ. Καλόσακα (1ος προπονητής) και του Β. Χρυσικόπουλου (συνεργάτης - υπεύθυνος επικοινωνίας) και πάντα σε συνεργασία με τον Ν. Λινάρδο ο οποίος επέβλεπε και έκανε αρκετές προπονήσεις μέσα στην σεζόν.

Δημιουργήθηκε φέτος και στάθηκε αρωγός σε αρκετά θέματα μία 4 μελής επιτροπή γονέων (Σταυρόπουλος, Ιατρίδης, Μιχαλόπουλος, Ηλιαδάκης) που με την συμμετοχή πολλών άλλων γονέων βοήθησαν τα μέγιστα δημιουργώντας ένα κλίμα που αποπνέει διάθεση, υγεία και ευχάριστο κλίμα στους αθλούμενους (αγορά εξοπλισμού, ρούχα, φορητή μπασκέτα κλπ.).

Πετύχαμε φέτος με προνομιακές τιμές για όσα παιδιά δύνανται να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης από τον εξειδικευμένο Γυμναστή Μπάσκετ Κο Δακουτρό στο γυμναστήριο PULSE (η συνεργασία ξεκίνησε τον Μάρτιο) όπως σημαντική βοήθεια στο Τμήμα μας παρέχει η διακεκριμένη διαιτολόγος Άννα Παπαγεωργίου και ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Γιάσσαρης.

Για να περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι κορυφαία ομάδα του συλλόγου αναδείχτηκε με την πορεία της η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ όπου στην 1η φάση του Πρωταθλήματος έκανε 17 νίκες και 1 ήττα και προκρίθηκε στην φάση των 14 καλύτερων ομάδων στην ΑΘΗΝΑ κατηγορία Β ΕΣΚΑ αφού απέκλεισε την αξιόμαχη ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ Ολυμπιακού Χωριού στην φάση των 28. Στο νοκ-άουτ παιχνίδι στην φάση για την είσοδο στις 7 καλύτερες ομάδες αντιμετώπισε την ομάδα του κολλεγίου DEREE και ηττήθηκε με 8 πόντους διαφορά. Για την ιστορία η ομάδα του κολλεγίου αυτού ανέβηκε στην 1η κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ για την επόμενη περίοδο.

Συμμετείχαμε στα Πρωταθλήματα Παμπαίδων με μια καινούργια ηλικιακά ομάδα πού την επόμενη χρονιά θα είναι μια άκρως ανταγωνιστική Παιδική ομάδα. Όπως επίσης θετικά δείγματα έδειξαν και τα παιδιά που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ΜΙΝΙ.

Στα συν της φετινής χρονιάς συγκαταλέγεται η επαναδραστηριοποίηση της ομάδας ΑΝΔΡΩΝ με στόχο όμως την επόμενη περίοδο 2016-2017 την όσο μεγαλύτερη συμμετοχή παικτών από την παιδική και εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Θα θέλαμε επίσης να σας αναγγείλουμε την προσπάθεια που έγινε φέτος στην εγγραφή και κοριτσιών με στόχο την προσεχή περίοδο να δημιουργηθεί αν είναι δυνατόν μια αμιγώς ομάδα με νεαρές Μπασκετμπoλίστριες.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

• Facebook Web Address : www.facebook.com/nikidrosiasbc
• Email : nikidrosiasbc@gmail.com
• Β. Χρυσικόπουλος 6973695355 / Ν. Λινάρδος 6937015752

Α.Γ.Σ.ΔΡΟΣΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ