2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ !

















ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ PLOESTI ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 6η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ...


Τεράστια αθλητική επιτυχία για τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ και τις ομάδες παγκορασίδων Β΄(γεν. 04-05) και παμπαίδων Β΄ (γεν. 04-05) του συλλόγου που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά της Προσοτσάνης "2ο Prosotsani Spring Handball Camp" από 4 έως 7 Μαίου στη Δράμα.

2η θέση στο τουρνουά για τα κορίτσια του Α.Ο Άνοιξης που έχασαν μόνο από τη πρωταθλήτρια Ρουμανίας PLOESTI.

Οι νίκες απέναντι στις ομάδες Α.Ο Προσοτσάνης 1 & 2, Ακρίτες Νευροκοπίου, Φίλιππος Βέροιας και Πανσεραϊκός, έδωσαν την πρωτιά ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες και έκαναν γνωστή την Άνοιξη στη Βόρειο Ελλάδα και στην οικογένεια του χάντμπολ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και για τα αγόρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ που κατέλαβαν τελικά την 6η θέση στην κατάταξη , μετά από μια σπουδαία εμφάνιση στη πρώτη φάση των ομίλων που τους οδήγησε στη 2η θέση, λόγω διαφοράς τερμάτων από τον πρώτο.

Τελικός απολογισμός 2 νίκες απέναντι σε Δράμα 1986 και Φίλιππο Βέροιας, ισοπαλία με τον Ζαφειράκη Νάουσας και 2 ήττες από Α.Σ Κορωπίου και ΙΕΚ Ξυνη ΔΙΚΕΑ.

Συγχαρητήρια στον Α.Ο Άνοιξης και το τμήμα χάντμπολ που κατάφερε στα 3 χρόνια λειτουργίας, με την μεθοδική δουλειά της διοίκησης και την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ανάπτυξης Κώστα Κότσιρα, να οδηγήσουν τα παιδιά σε αυτές τις επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)


Κορίτσια και αγόρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ «μαγεύουν» με νίκες στο «2ο Prosotsani Spring Handball Cup» στην Προσοτσάνη Δράμας 

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποιούν οι ομάδες Παγκορασίδων Β΄ και Παμπαίδων Β΄ του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ στη Προσοτσάνη Δράμας. Από την 1η μέρα, τα παιδιά του Κώστα Κότσιρα μπήκαν με το δεξί και μάγεψαν παίζοντας εντυπωσιακά και αποτελεσματικά, απέναντι σε ομάδες με πολύχρονη και βαριά ιστορία. Ο χθεσινός απολογισμός στη πρεμιέρα του τουρνουά την Τετάρτη 4 Μαίου, βρήκε την ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ να κερδίζει το Νευροκόπι 15-14 και τους Παμπαίδες Β΄ να επιτυχαίνουν πολύτιμη ισοπαλία απέναντι στην ιστορική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας με 17-17.

Οι μικρές αμαζόνες της Άνοιξης ήταν από την αρχή κυρίαρχες στον αγώνα ενώ τα αγόρια μετά από μεγάλη ανατροπή διαφοράς που είχε φτάσει και τα 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο , κατάφεραν στο δεύτερο να γυρίσουν το ματς και να πετύχουν πολύτιμη ισοπαλία με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα απέναντι στο Ζαφειράκη Νάουσας , την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα Ελλάδος στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Οι θριαμβευτικές εμφανίσεις των κοριτσιών συνεχίστηκαν και την 2η ημέρα, όπου η ομάδα της Άνοιξης νίκησε το πρωί , το Φίλιππο Βέροιας με 16-10 και πλέον αγωνίζεται το μεσημέρι στις 2 με την γηπεδούχο ομάδα της Προσοτσάνης για την πρώτη θέση του ομίλου. Για την πρώτη θέση στον δικό της όμιλο θα αγωνιστεί και η ομάδα Παμπαίδων Β΄ του Α.Ο Άνοιξης απέναντι στην ομάδα της Δράμας 1986 , όπου με νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 22 γκολ θα μπεί κατευθείαν στην 1η τριάδα του τουρνουά και θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την 1η θέση. Όλοι οι αγώνες του τουρνουά της Προσοτσάνης μεταδίδονται ζωντανά με Live Streaming μέσω της ιστοσελίδας www.prosotsani.gr. Αναλυτικά αποτελέσματα και πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ δημοσιεύονται καθημερινά στη σελίδα του συλλόγου στο fb “Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ - Anixi Handball Club”


Αήττητες οι παγκορασίδες Β΄ του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους παμπαίδες Β΄ στο «2ο Prosotsani Spring Handball Cup» στην Προσοτσάνη Δράμας Αήττητες συνεχίζουν την επέλασή τους οι Παγκορασίδες Β΄ (γεν. 04-05) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ στη Προσοτσάνη Δράμας. Τα κορίτσια έχουν καταπλήξει με το εντυπωσιακό χάντμπολ που παίζουν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που έχουν. Πλέον η πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Προσοτσάνης θα κριθεί στον αγώνα των κοριτσιών, με την επίσης αήττητη στο τουρνουά μέχρι τώρα πρωταθλήτρια Ρουμανίας PLOESTI, σήμερα το απόγευμα στις 6μμ. Στο δρόμο της επιτυχίας βαδίζουν και οι Παμπαίδες Β΄ (γεν. 04-05) του Α.Ο Άνοιξης που πέτυχαν σπουδαία νίκη χθές απέναντι στη Δράμα 1986 με σκορ 30-15 η οποία όμως λόγω διαφοράς τερμάτων τους κατέταξε στη 2η θέση του ομίλου τους. Πλέον διεκδικούν την 4η θέση στο τουρνουά, σε μια καθαρά «αθηναϊκή» υπόθεση αντιμετωπίζοντας το Κορωπί και τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου τους για τη Β΄φάση , τα αγόρια της Άνοιξης έχασαν από τους περσινούς πρωταθλητές του Κορωπίου με σκορ 21-20 . Ο αγώνας με την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνη Δικέα θα είναι καθοριστικός για την τελική κατάταξη. Όλοι οι αγώνες του τουρνουά της Προσοτσάνης μεταδίδονται ζωντανά με Live Streaming μέσω της ιστοσελίδας www.prosotsani.gr . Αναλυτικά αποτελέσματα και πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ δημοσιεύονται καθημερινά στη σελίδα του συλλόγου στο fb “Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ - Anixi Handball Club” .

ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ