Κ.ΜΠΟΜΠΗΣ ΠΡΟΣ Τ.ΜΠΑΣΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.ΜΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 
Αγαπητέ κε Πετρόπουλε,
Σας παρακαλώ,για την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών σας, να δημοσιεύσετε την απάντηση του συλλόγου μας, στο σημερινό απαράδεκτο σχόλιο της Δ.Κ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ για την εκδήλωση της 11.05.16 για τα ΔΙΟΔΙΑ. Δυστυχώς...
οι κρυπτόμενοι πίσω από την Δ.Κ.ΔΙΟΝΥΣΟΥ απαντούν με " ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ" και προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να δικαιολογήσουν την υπαναχώρηση τους την τελευταία στιγμή από την κοινή εκδήλωση μας για τα ΔΙΟΔΙΑ με λασπολογία και μικροπολιτική, μεθόδους και πρακτικές που προφανώς έχουν μάθει να εφαρμόζουν στο δημόσιο λόγο τους και την καθημερινότητα τους.

Επισημαίνουμε ότι όσο και να προσπαθούν κάποιοι να χρωματίσουν και να διαβάλλουν ένα ιστορικό σύλλογο όπως ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου, δεν θα τα καταφέρουν, αφού ο σύλλογος ούτε χρώματα, ούτε κομματικές εξαρτήσεις είχε και έχει και ασχολείται ΜΟΝΟ με τα μεγάλα θέματα της περιοχής μας,τα οποία κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν και να υποβαθμίσουν, για λόγους που εκείνοι μόνο γνωρίζουν.

Υπενθυμίζω ότι η εκδήλωση είχε γίνει γνωστή προ μηνός στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Δ.Κ.ΔΙΟΝΥΣΟΥ και είχε κλεισθεί και η αίθουσα.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης είχε από κοινού αποφασιστεί με την Δ.Κ. Διονύσου και είχε σταλεί εγκαίρως στο Δήμαρχο Διονύσου, τους Προέδρους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων , όλους τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, αλλά και τους Βουλευτές όλων των κομμάτων της περιοχής μας.

Κάποιοι προφανώς ενοχλούνται με τις πρωτοβουλίες του συλλόγου για τα μεγάλα θέματα της περιοχής μας, όπως είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τα ΔΙΟΔΙΑ, ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ και πολλά άλλα. Ο Σύλλογος μας έβαλε ένα πρώτο λιθαράκι στο πολύ σοβαρό πρόβλημα των ΔΙΟΔΙΩΝ και καλούμε τον Δήμο Διονύσου , ως υπεύθυνο φορέα που μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις Δημοτικές Αρχές και τους λοιπούς Φορείς της περιοχής μας, να συνεχίσει και να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε ο Σύλλογος μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Με εκτίμηση
Κ.Μπομπής 
Πρόεδρος Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου