Ο A.O.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΗΓΑΙΝΕΙ... ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL


1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Beach Handball U 16 
"ANIXI BEACH HANDBALL CUP" 
Το φετινό καλεντάρι του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball ανδρών και γυναικών, περιλαμβάνει και το τουρνουά του Μαραθώνα στις 9-10 Ιουλίου 2016 στην παραλία του Σχοινιά στο BeachBar Μωραϊτη...
(http://www.moraitisbeach.com/).

Ο Α.Ο Άνοιξης , λαμβάνοντας υπόψη ότι το Beach Handball θα συμπεριληφθεί επίσημα στα ολυμπιακά αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Beach Handball και την έγκριση της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, (ΕΑΠ/ΟΧΕ), παράλληλα με το τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, θα διοργανώσει το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Beach Handball U 16, με την ονομασία "Anixi Beach Handball Cup".

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Be Active που προωθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να δραστηριοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αναγνωρισμένα σωματεία της ΟΧΕ με τη συμμετοχή ομάδων αγοριών και κοριτσιών στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων (Α΄& Β΄) , Παγκορασίδων (Α΄& Β΄) και Μίνι.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τόπος: Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Beach Bar "ΜΩΡΑΪΤΗΣ" , Λεωφ. Ποσειδώνος 210, στην παραλία Σχοινιά.

Μετακίνηση: Κάθε σωματείο με δικά του έξοδα φροντίζει για τη προσέλευσή του στο τόπο διεξαγωγής του Τουρνουά στην παραλία του Σχοινιά, στο Beach Bar "ΜΩΡΑΪΤΗΣ".

Κόστος: Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή ανέρχεται στα 5 € και περιλαμβάνει τα έξοδα συμμετοχής, ιατρική κάλυψη και αναμνηστικό Τ-shirt για κάθε αθλητή.

Ημερομηνία : Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 από τις 10πμ έως αργά το απόγευμα.

ΚΑΝΟΝΕΣ

- Οι κανονισμός παιχνιδιού και των αγώνων του Τουρνουά είναι αυτοί που ισχύουν σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Beach Handball.
- Ο υπεύθυνος κάθε αποστολής αναλαμβάνει την ευθύνη των εμφανίσεων της κάθε ομάδας. Το απαραίτητο αθλητικό υλικό (μπάλες, τέρματα κτλ) θα διατεθούν από την ΟΧΕ.
- Η κάθε αποστολή αποτελείται από 1 προπονητή ή συνοδό και από 8 έως 12 αθλητές.
- Κάθε ομάδα υποχρεούται να παραβρίσκεται στο γήπεδο τουλάχιστον 30` πριν την έναρξη του αγώνα που θα συμμετάσχει.
- Οι προπονητές Beach Handball για την εκμάθιση των αθλητών θα διατεθούν από την ΕΑΠ/ΟΧΕ.
- Τα σωματεία που θέλουν να πάρουν μέρος στο τουρνουά θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως 19 Ιουνίου.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ανάπτυξη του αθλήματος της χειροσφαίρισης και η διοργάνωση του 1ου Αναπτυξιακού Τουρνουά Beach Handball από τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, στηρίζονται στην ηθική και υλική συμπαράσταση των φίλων του αθλήματος και του συλλόγου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του τουρνουά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κώστα Κότσιρα, Περιφερειακό Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ στο τηλέφωνο 6944935144 ή με τον κ. Μάριο Λουκάτο, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Χάντμπολ Α.Ο Άνοιξης στο τηλέφωνο 6944866067, email mariosloukatos@gmail.com

H Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά