ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΡΕΙΣ ΓΑΜΟΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ !




ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ 10 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ. Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ, Η... ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ... 


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ !

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

ΠΠ




























Μετά την επιτυχία της παράστασης "Τρεις γάμοι κι ένα μωρό" από την θεατρική ομάδα του συλλόγου μας και την ευγενική παραχώρηση του ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ" του χώρου, θα δοθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 άλλη μία ειδική παράσταση της απολαυστικής κωμωδίας με κοινωνικό σκοπό. Αντί εισιτηρίου μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, προκειμένου να διατεθούν για τους συνδημότες μας, που έχουν ανάγκη. Εμείς σας χαρίζουμε το γέλιο, εσείς χαρίστε χαρά στους συνανθρώπους σας!


































































































































ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ