"Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ", ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΟΣΙΑΣ. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΔΗΜΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ...



ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΔΡΑΣΗ 

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» σας προσκαλεί σε ημερίδα- συζήτηση που διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 11π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς (Γρ. Λαμπράκη 19, Δροσιά), με θέμα τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στο Δήμο Διονύσου και προτάσεις για την αντιμετώπισή της.

Σκοπός είναι η ενημέρωση κατοίκων και συλλογικών φορέων για το τι πραγματικά συμβαίνει και πώς μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση, οι τοπικοί συλλογικοί φορείς και οι πολίτες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

 Στην εκδήλωση μετέχουν: o Εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ, o Εκπρόσωποι Δήμων που έχουν αναπτύξει δράσεις για την ασφάλεια των κατοίκων τους, o Καθηγητές κοινωνιολογίας και εγκληματολογίας.

 Παρεμβάσεις θα γίνουν από: o Εκπροσώπους τοπικών φορέων (εξωραϊστικών συλλόγων κλπ) o Εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων o Εκπαιδευτές σκύλων, Security κτλ

 Μετά το τέλος των ομιλιών, θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το μείζον αυτό ζήτημα μας αφορά όλους!

Μη λείψει κανείς!

«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» 

Χορηγοί επικοινωνίας : «Βορεινή», edionysos, «Διόνυσος»