ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/2 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ"...





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 21/2/2016 με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου "ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ",στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Άνοιξης, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και προστασία των δημοτών από κλοπές και ληστείες, που το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει επικίνδυνα μεγάλες διαστάσεις.

Παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. του Συλλόγου ο πρόεδρος, που έθεσε και το θέμα κος Θοδωρής Βολάκης, ο Διοικητής Ασφάλειας κος Κουκούλης που ενημέρωσε και έδωσε κατευθύνσεις ατομικής και ομαδικής προστασίας, ο Αντιδήμαρχος κος Κοκμοτός Βασίλης που ενημέρωσε για τις προθέσεις για άμεσες ενέργειες του Δήμου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Άνοιξης κος Κωστάκης Δημήτρης που τοποθετήθηκε ως πρώην ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζυγούνας Γεώργιος και Σπηλιώτης Σπύρος που τόνισαν την ανάγκη της συλλογικότητας.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κος Πιπέρης Χαράλαμπος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Γκιζελή Κατερίνα, ο Τοπικός Σύμβουλος Κυριάκης Δημήτρης και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κοι Ζωητός Νίκος, Σπανός Νίκος και Νικολόπουλος Γιάννης.

Συγχαρητήρια στο σύλλογο για την πρωτοβουλία.

Η μεγάλη προσέλευση αποδεικνύει περίτρανα την αποφασιστικότητα όλων μας, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας, τη γειτονιά μας, την πόλη μας !