"ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ", ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ


ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8,9,10 & 14,15,16,17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...






ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

"Τα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα..."
(Μ.ΑΣΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΚΑΤΟΧΗ-ΕΜΦΥΛΙΟΣ) 

Σκηνοθεσία -Διασκευή ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Από 8,9,10 και 14,15,16, 17 Απριλίου, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, θα παρουσιάσει την Θεατρική Παράσταση "Τα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα....." ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο από τη Μικρασιατική Καταστροφή ως την Κατοχή και τον Εμφύλιο, βασίζεται σε αφηγήσεις ανώνυμων ανθρώπων καταγραμμένες από την Έλλη Παπαδημητρίου.

Μουσική, τραγούδια, μνήμες και αισθήματα από έναν κόσμο που θυσιάστηκε. Μια θεατρική παράσταση που οι ηθοποιοί μέσα από λαϊκές αφηγήσεις, ατομικούς σπαραγμούς και συλλογικές μνήμες αναδεικνύουν το δραματικό παρόν.











































30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 

- 8,9,10 και 14,15,16, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, θα παρουσιάσει την Θεατρική Παράσταση “ Τα Ψεύτικα τα λόγια τα Μεγάλα.....” ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο από τη Μικρασιατική Καταστροφή ως την Κατοχή και τον Εμφύλιο, βασίζεται σε αφηγήσεις ανώνυμων ανθρώπων καταγραμμένες από την Έλλη Παπαδημητρίου. Τις ημέρες των θεατρικών παραστάσεων θα λειτουργήσει έκθεση Αγιογραφίας και χειροποίητου κοσμήματος Ενηλίκων του Εικαστικού Εργαστηρίου.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016. “ 12ο Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Παζάρι” του Συλλόγου,“ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΙΞΗΣ”στην Πλατεία Νικ. Πλαστήρα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ. Βραδιά Μπαλέτου και μοντέρνου χορού των παιδικών τμημάτων του Συλλόγου “Χοροπαιχνιδίσματα”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

- ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ. Εγκαίνια έκθεσης των έργων των παιδικών τμημάτων Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Συλλόγου μας.

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ. Αναβίωση του Μικρασιατικού Εθίμου του “ Άι Γιάννη του Κλήδονα” στο σταυροδρόμι Αγ. Παντελεήμονος και Φιλελλήνων, με ζωντανή ορχήστρα και κεράσματα.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ. Η παιδική θεατρική Ομάδα του Συλλόγου θα παρουσιάσει την παράσταση “ Ιστορίες του Αριστοφάνη” στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ. Διοργάνωση καλοκαιρινού musical show “zumpa party”με την παρουσίαση όλων των χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου (zumpa, hip hop) στο Άλσος της Αγίας Άννης (Εκκλησία Αγ. Παντελεήμονος- Κρυονερίου).

- ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016. “Επετειακό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών” Διοργάνωση για τα 20 Χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών και 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου “ 1986-2016”.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ