ΚΑΡΤΑ ΓΟΝΕΩΝ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 και για ένα χρόνο, το πρόγραμμα των εκπτωτικών παροχών της Κάρτας Γονέα Μέλους επεκτείνεται...
με μια νέα και πολύ σημαντική συνεργασία με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και την προσφορά που εξασφαλίστηκε για τα μέλη των 11 Συλλόγων Γονέων του Δήμου Διονύσου που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και τις οικογένειές τους.

Η "Κάρτα Γονέα Μέλους" δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στις κλινικές του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ με μοναδικά προνόμια, όπως για παράδειγμα :

• Δωρεάν Ιατρικές επισκέψεις για τα επείγοντα περιστατικά
• ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 400€ για τα επείγοντα περιστατικά και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€
• Απεριόριστες τακτικές ιατρικές επισκέψεις κατόπιν ραντεβού στη προνομιακή τιμή των 5€
• Διαγνωστικές εξετάσεις με προνομιακές τιμές
• Νοσηλεία με έκπτωση έως 50%

Στο επισυναπτόμενο ΑΡΧΕΙΟ (βλ.‘’Παροχές υγείας Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ’’) παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των ιατρικών παροχών που θα δικαιούνται τα μέλη με την επίδειξη της κάρτας.

Δικαιούχοι των παροχών είναι τα μέλη των Συλλόγων που συμμετέχουν και οι οικογένειές τους (σύζυγοι, παιδιά και γονείς).

Η ταυτοποίηση θα πραγματοποιείται μέσω της Κάρτας Γονέα Μέλους και η συνεργασία με τον όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ θα διαρκέσει από 14 -3-2016 έως 13-3-2017. (Πληροφορίες: κα Κατερίνα Αυγερη, εκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης: 6977592001)

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερες από 600 οικογένειες και πάνω από 2.200 άτομα απολαμβάνουν εδώ και ένα χρόνο, τις προνομιακές παροχές και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν τα 60 καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου και όχι μόνο, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ας εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλον.

Με εκτίμηση 

Οι Σύλλογοι Γονέων: 

Δημοτικού Άνοιξης , Γυμνασίου Άνοιξης, Δημοτικού Ροδόπολης, Λυκείου Άνοιξης, 1ου Δημοτικού Αγ. Στεφάνου, 1ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης, Δημοτικού Σταμάτας, 2ου Δημοτικού Κρυονερίου, 3ου Δημοτικού Διονύσου & Δημοτικού Δροσιάς και Λυκείου Δροσιάς.

Για να δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου και το σύνολο των εκπτωτικών προσφορών, πατήστε ΕΔΩ