ΠΑΙΖΕΙ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ;


Κλειστά εξακολουθούν και παραμένουν τα καταστήματα του Δήμου Διονύσου τις Κυριακές (σε εφαρμογή παλαιότερης απόφασης του πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού) παρά την υπόσχεση...
του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και πρώην Δημάρχου Καλυβίων Πέτρου Φιλίππου, ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα του ωραρίου στο Δήμο Διονύσου, σε συνεργασία με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Μάλιστα την συγκεκριμένη υπόσχεση είχε δώσει ο κος Φιλίππου σε συνάντηση που είχε στις 13/1/2016 στο Δημαρχείο Διονύσου με το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη αλλά και εκπροσώπους επαγγελματιών του Δήμου (δείτε ΕΔΩ), οι οποίοι θίγονται άμεσα από το μέτρο. Ωστόσο, ο κος Φιλίππου είχε θέσει ως προϋπόθεση για να ξαναδεί το θέμα τη λήψη σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου, η οποία και ελήφθη τελικά στις 26/1/2016.

Δύο μήνες μετά από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, ο κος Φιλίππου δεν έχει εισάγει ακόμη το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ σύμφωνα με πληροφόρηση από ορισμένους επαγγελματίες του Δήμου έχει αποφύγει να πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί τους...

Το edionysos.gr έχει ήδη απευθύνει ερώτημα για το ζήτημα στον κο Φιλίππου (και γνώριμο δημοσιογραφικά από παλιά) καθώς η λειτουργία των καταστημάτων τις  Κυριακές απασχολεί εκτός από τους επαγγελματίες και πολλούς κατοίκους-καταναλωτές της περιοχής.

Για το ζήτημα θα επανέλθουμε.

ΠΠ












http://www.edionysos.gr/2016/01/blog-post_99.html