ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΡΑΣΗ "ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ


Προϊόντα σε αναμονή ! 
Πως λειτουργεί στην πράξη η ιδέα;
H επιχείρηση βάζει στο κατάστημα την αφίσα της αναμονής σε σημείο που φαίνεται. Κόβει απόδειξη στον πελάτη που πληρώνει για "προϊόν σε αναμονή", την φυλάσσει
σε ένα ξεχωριστό κουτί, βάζο κλπ.και γράφει το προϊόν στον πίνακα που έχει προμηθευτεί...
Η απόδειξη δίνεταιστον άνθρωπο που ζητάει προϊόν σε αναμονή!

Έτσι, θα γνωρίζουν όλοι τη συναλλαγή και, βεβαίως, την ύπαρξη του «προϊόντος σε αναμονή».

Αν το κατάστημα κάνει και μια έκπτωση στον πελάτη για το προϊόν της αναμονής που πληρώνει είναι το ιδανικό σαν δείγμα καλής κίνησης και από την επιχείρηση !

Θα πρέπει η επιχείρηση να μας στείλει μια φωτογραφία από τον χώρο της με την αφίσα της αναμονής και τον πίνακα, τα τηλέφωνα και την επωνυμία της για να την ανεβάσουμε στη σελίδα μας στο FB αλλά και στο site μας στο internet.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δε ζητήσει κανείς τα προϊόντα που βρίσκονται σε αναμονή;

Εθελοντές εκπρόσωποι, μέλη των συλλόγων που συμμετέχουν στη δράση και ΜΟΝΟ, θα αναλαμβάνουν μια φορά το μήνα να συγκεντρώνουν τα προϊόντα αυτά και να τα διανέμουν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη αλλά και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας !

Προσοχή, η επιχείρηση ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να μπει στη διαδικασία να κρίνει αν ο συμπολίτης μας που ζητάει το προϊόν σε αναμονή έχει ανάγκη η όχι.

Από τη στιγμή που ζητείται θα πρέπει να δοθεί. Είναι κυρίαρχο μέλημα να διασφαλιστεί ότι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων που συμμετέχουν στην κίνηση αυτή θα φέρονται με τον ανάλογο σεβασμό στους άπορους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και φυσικά θα τους παρέχουν το προϊόν που είναι διαθέσιμο και βεβαίως, έχει προπληρωθεί.

Το εγχείρημα βασίζεται στην ειλικρινή διάθεση και επιθυμία συμπολιτών μας να σταθούν μέσα από μια τόση απλή διαδικασία (ένα κέρασμα!) δίπλα σε εκείνους που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. 

Οι καταστηματάρχες στην πραγματικότητα είναι κοινωνοί της επιθυμίας κάποιων πελατών τους να πληρώσουν ένα προϊόν για έναν ανώνυμο συμπολίτη τους.

"Προϊόντα Σε Αναμονή", Κρυονέρι Αττικής 

(Πατήστε ΕΔΩ για να συνδεθείτε με τη σελίδα της συγκεκριμένης δράσης στο facebook)