ΖΩΗ ΣΩΚΟΥ: «ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΜΑΝΗ»


«ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...» ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»
Πάντα μια κουβέντα με τη Ζωή Σώκου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο πρόσφατης επικοινωνίας που είχαμε μαζί της, για διάφορα τρέχοντα θέματα...

της επικαιρότητας, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μας έδωσε το στίγμα που θα ακολουθήσει η ίδια.στη νέα δημοτική θητεία που αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα η κα Σώκου μας δήλωσε ότι θα ασκήσει μαχητική αλλά και δίκαιη αντιπολίτευση απέναντι στη νέα διοίκηση του Διονύση Ζαμάνη και των «Ανοιχτών Οριζόντων».

Ωστόσο, ήταν κατηγορηματική σε ερώτημά μας για το αν θα είναι ανεκτική, ειδικά για το πρώτο χρονικό διάστημα, απέναντι στη νέα δημοτική αρχή.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν θα υπάρξει καμία ανοχή, τουλάχιστον από πλευράς «Λαϊκής Συσπείρωσης», δεδομένου ότι ο νέος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του υπήρξαν στη θέση της αντιπολίτευσης για αρκετά χρόνια και γνωρίζουν καλά τα προβλήματα της περιοχής.