ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ (;) Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΠΠΑΣ


ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ Ο Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...
Για θέατρο του παραλόγου είχαμε κάνε λόγο σε προηγούμενο άρθρο μας, αναφερόμενοι στην υπόθεση...

αντικατάστασης του Νίκου Πέππα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρα από την τυπική διαδικασία, την οποία πράγματι δεν εφάρμοσε ορθά από την αρχή ο απερχόμενος Δήμαρχος Διονύσου, μη δίνοντας τη δέουσα σημασία στις υποδείξεις του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και έμπειρου νομικού κου Μαλάτου (και για αυτό το λόγο άλλωστε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε, έστω και προσωρινά, την αντικατάσταση του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών) η ουσία είναι ότι ο εκάστοτε Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να επιλέγει ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.

Και επειδή διακινούνται τελευταία σενάρια ότι κάτι πολύ... περίεργο κρύβεται στην αντικατάσταση του κ.Πέππα, θα μεταφέρυμε κι εμείς τις δικές μας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι διαφορές του κου Πέππα με τον απερχόμενο Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και την "Ενωτική Πρωτοβουλία" είναι αμιγώς πολιτικές !

Ο κος Πέππας, ένας καλός κατά τα άλλα αντιδήμαρχος Οικονομικών, κάτι που του αναγνωρίζουν τουλάχιστον οι περισσότεροι, πλήρωσε την... άτσαλη αποστασιοποίησή του από την "Ενωτική Πρωτοβουλία".

Συνεπώς, αντικαταστάθηκε (επίσης με ...άτσαλο και άκομψο τρόπο) όχι γιατί προέβη σε παραλείψεις -πως θα μπορούσε άλλωστε όταν στην Οικονομική Επιτροπή  συμμετέχει ο Δ.Ζαμάνης αλλά και ο... κέρβερος Α.Πασιπουλαρίδης- αλλά γιατι θεωρήθηκε ξένο σώμα σε μία μάλιστα δύσκολη στιγμή που η "Ενωτική Πρωτοβουλία" έχασε απρόσμενα την εξουσία.

Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε...