ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ "ΣΠΑΚΕ" ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΛΛΩΝ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ FORWARD ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ...


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 

Την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 11.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου έγινε μια όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, μετά από πρόταση του δασκάλου κ. Νίκου Κατσουλίδη, προσκάλεσε το Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) σε αγώνα με τους γονείς των δύο Δημοτικών Σχολείων (1ου και 2ου) .

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ κ. Μιχάλης Κυρίτσης και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μπαμπανικολός ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη και …αποβιβάστηκαν στον Άγιο Στέφανο με τα μέλη του Συλλόγου, αθλητές διεθνούς βεληνεκούς: Μιχάλη Κακιούζη, Νίκο Χατζή, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιάννη Γεωργικόπουλο, Τάσο Καταρτζή, Οδυσσέα Αντωνίου, Γιώργο Αγιασωτέλη, Γιάννη Κομματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.


Η πεντάδα του ΣΠΑΚΕ


















Η ομάδα Γονέων 1ου και 2ου Δημοτικών Αγίου Στεφάνου 




















Ο σκοπός διττός: πρώτον, να δηλώσουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στο σημαντικό και αξιέπαινο έργο της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και, δεύτερο, οι μαθητές μας να νιώσουν αλληλέγγυοι στα απροστάτευτα παιδιά, να καταλάβουν ότι εκτός από το «εγώ» υπάρχει και το «εμείς».

Ο κ. Μακρής, εκπρόσωπος της Κιβωτού, παρευρέθηκε με 13 μαθητές, που ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης.


 ΣΠΑΚΕ και παιδιά της Κιβωτού 
























Αρχικά οι μαθητές των δύο σχολείων αναμετρήθηκαν στο τερέν με πάθος και αγωνιστικότητα, δίνοντας μαθήματα fair play υπό τις οδηγίες της κ. Στέλλας Εξαρχοπούλου και του κ. Πέτρου Παπασχοινόπουλου.

Το διάλειμμα ήταν ένα ευχάριστο ιντερμέδιο με παραδοσιακούς χορούς από μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού με την καθοδήγηση του πολυπράγμονα Στέφανου Γανωτή.

Ακολούθησε ένας αγώνας υψηλής τεχνικής από τους Παλαίμαχους με τους Γονείς να ανταποκρίνονται επάξια στις προκλήσεις του Αγώνα!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Κακιούζης, η Κιβωτός του Κόσμου και ο ΣΠΑΚΕ.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την ενεργό συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων των δύο Σχολείων στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης.

Σημαντική η συνεισφορά των χορηγών μας κ. Βασίλη Μπουγιούκου, για πολλοστή φορά, και κ. Ηλία Δημητρού, ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Επίσης ο Δήμος μας, μέσω του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Βασίλη Κοκμοτού, ενεργοποιήθηκε άμεσα και μας διέθεσε το ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος «Το ΟΙΟΝ» μας προσέφερε άψογη φιλοξενία και στήριξη από τα μέλη του κ. Τάκη Λουϊζίδη και κ. Βασίλη Ψυχογιό.

Η εκδήλωση κατάφερε να ενώσει μαθητές, γονείς, δασκάλους, δημότες και αναγνωρισμένους αθλητές σε έναν κοινό σκοπό: να δώσουμε το χέρι σε απροστάτευτα παιδιά και να πορευτούμε μαζί με κατανόηση, προφορά και αγάπη. 

Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου
Βασιλική Παπαδοπούλου


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR. 

Σημειώνεται ότι στον αγώνα έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Βασίλης Κοκμοτός και Παναγιώτης Τσούκας, η δημοτική σύμβουλος Καλλιόπη Ταουξή, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκη, η πρόεδρος του "ΟΙΟΝ" Κατερίνα Μαϊχόσογλου, Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Στεφάνου Ελένη Μουλού κ.α.