ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνη επισκέφθηκαν οι μαθητές της τρίτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου, στο πλαίσιο σχετικού μαθήματος, συνοδευόμενοι...
από τις δασκάλες τους κ.κ. Μαρία Βερυβάκη και Ιωάννα Λούπη.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους μαθητές στο γραφείο του στο Δημαρχείο και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Τα παιδιά του υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους που αφορούσαν, την καθημερινότητα στην πόλη, το κυκλοφοριακό, τη λειτουργία των παιδικών χαρών, τις σχολικές υποδομές, τα αδέσποτα, την καθαριότητα και την ανακύκλωση, ενώ του απηύθυναν και προσωπικές ερωτήσεις ζητώντας να μάθουν για το επάγγελμά του και τις εμπειρίες του ως δημάρχου.

Ο κ. Ζαμάνης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των μικρών μαθητών και συζήτησε μαζί τους αναπτύσσοντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα διάλογο για θέματα που αφορούν τη σχολική στέγη, τον ρόλο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του σχολείου αλλά και πολλά ζητήματα που αφορούν τους δημότες, ενώ στο τέλος ζήτησε και τις δικές τους απόψεις για τον Δήμο Διονύσου.

Η επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε με ξενάγηση τους, στους χώρους του Δημαρχείου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ