ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ TOY ΣΠΑΚΕ ME ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ "ΑΣΤΕΡΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ". ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου, στις 11:00 το πρωί, θα γίνουν αγώνες μπάσκετ μεταξύ των μαθητών του 1ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων Αγίου Στεφάνου καθώς και των Γονέων τους με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές του ΣΠΑΚΕ για φιλαλθρωπικό σκοπό, την ενίσχυση της "Κιβωτού του Κόσμου".

Θα συμμετάσχουν από το ΣΠΑΚΕ οι: Μιχάλης Κακιούζης, Νίκος Χατζής, Δημήτρης Παπανικολάου, Τζαννής Σταυρακόπουλος, Γιάννης Γεωργικόπουλος, Σάκης Τζαλαλής, Οδυσσέας Αντωνίου, Γιώργος Αγιασωτέλης και Λιβέρης Ανδρίτσος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του ΣΠΑΚΕ κ. Μιχάλη Κυρίτση και τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μπαμπανικολό που συνεργάστηκαν με τα Σχολεία μας, πάνω στην πρόταση του δασκάλου μας κ. Νίκου Κατσουλίδη, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων των δύο Δημοτικών που συνεισέφεραν στη διοργάνωση, τον εκπαιδευτικό κ.Στέφανο Γανωτή για τη διδασκαλία χορών στους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης, την παιδίατρο κ.Χριστίνα Λιάκου, τους γονείς και κυρίως τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης κ. Βασίλη Μπουγιούκο και τον κ. Δημητρό. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν: ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής κ. Μιχάλης Κακιούζης, Η Κιβωτός του Κόσμου και το ΣΠΑΚΕ.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς! Σας περιμένουμε!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ