ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ "ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΥ" ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Την Πέμπτη 09 Μαρτίου ο Α.Ο. Άνοιξης ΜΠΑΣΚΕΤ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη χρονιά Μπάσκετ Πάρτι...


Μια πρωτότυπη ιδέα από τους υπεύθυνους του τμήματος και τους προπονητές παρουσία του Προέδρου της ομάδας Τάσου Αγγέλικα έδωσε στα παιδιά-αθλητές την δυνατότητα να παίξουν, να γνωρίσουν τους συναθλητές τους όλων των τμημάτων και να διαγωνισθούν σε πολλούς μπασκετικούς διαγωνισμούς.

Ταυτόχρονα οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πρόοδο και εξέλιξη των παιδιών τους και τα παιδιά να μπορέσουν να γνωρίσουν όλη την προπονητική ομάδα του τμήματος.

Ιδιαίτερη στιγμή για όλους ήταν η ώρα που τα παιδιά των μεγαλυτέρων τμημάτων διαγωνίστηκαν στο νέο Basketball Shooting Machine που διαθέτει το τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ Άνοιξης.

Ήταν για όλους ευκαιρία να δουν από κοντά ένα εξοπλισμό που μπορεί να βελτιώσει στο σουτ τους αθλητές και αποτελεί το μοναδικό σε όλη την Μπασκετική περιφέρεια του δήμου Διονύσου.

Η εκδήλωση με ένα οργανωμένο πρόγραμμα απασχόλησε για δυο ώρες με πλήρη δράση τα παιδιά όλων των τμημάτων και τα κράτησε σε εγρήγορση και συνεχή ενδιαφέρον.

Ο μπουφές μας, η προβολή φωτογραφιών με projector screen των παιδιών του τμήματος και τα stands με πολλές φωτογραφίες, έδωσαν και αυτά ένα διαφορετικό τόνο.

Η κλήρωση των δώρων έγινε από τους μικρούς αθλητές του τμήματος, ενώ τους τρεις υπερτυχερούς (τρία τριήμερα ταξίδια σε Πάρο και Πύλο) επέλεξε στην κλήρωση ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τόλης. Ο κ. Τόλης αποτελεί ιδρυτικό μέλος του τμήματος, με μεγάλη προσφορά στα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού, που διακρίνεται για το ήθος του και την αγάπη που τους δείχνει.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος υποσχέθηκαν να επαναλάβουν σύντομα παρόμοια εκδήλωση και να δώσουν στα παιδιά την δυνατότητα να ξανά χαρούν μέσα από την δράση του τμήματος με ένα διαφορετικό τρόπο.

Συγχαρητήρια σε διοίκηση και προπονητές του τμήματος Μπάσκετ του ΑΟ Άνοιξης.

Αρ.Πρωτ.: Μ.06/2017, Άνοιξη 13.03.2017

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ