ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ !


Μεγάλη επιτυχία για το Γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου. Με 600 πόντους (με άριστα τους 700) η ομάδα Ρομποτικής του σχολείου προκρίθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στον τελικό αγώνα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής WRO HELLAS 2017...

Οι περιφερειακού αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην "Ελληνογερμανική Αγωγή".


Υπεύθυνος καθηγητής: Παύλος Κουτρουμπάς.

Μαθητές : Θεοδοσόπουλος Σπυρίδων, Μπέικο Χακί, Χάιτας Αχιλλεύς.

Στο Διαγωνισμό αναφορικά ανάμεσα στα Γυμνάσια της Ελλάδας, συμμετείχαν 27 σχολεία.

Τα ρομπότ των 27 ομάδων ακολούθησαν την «Πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου», που διέσχισε και κατέκτησε τον κόσμο της εποχής του. Η διαδρομή έγινε σε ένα χάρτη και τα ρομπότ, μέσα σε δύο μόλις λεπτά, έπρεπε να ακολουθήσουν τη διαδρομή που «χάραξε» ο Μ. Αλέξανδρος, ολοκληρώνοντας τις δοκιμασίες που θα συναντήσουν: πολιορκώντας την Περσέπολη και λύνοντας τον Γόρδιο δεσμό!

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Τελικός των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ.

Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής διοργανώνονται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE.

Δείτε σχετικό βίντεο από τη συμμετοχή του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου στον Διαγωνισμό.





Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της WRO Hellas στο διαδίκτυο (https://wrohellas.gr/) και το facebook (https://www.facebook.com/WROHellas/).