18η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" !


ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ 129 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 2016". ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ...
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
Η ΟΠΟΙΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΟΚΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΠΠ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Βιβλιοθήκη μας κατάφερε και πήρε την 18η θέση για την επίδοση της στην "Καλοκαιρινή Εκτρατεία Δημιουργικότητας και Ανάγνωσης 2016" στην αξιολόγηση που έκανε στις 129 βιβλιοθήκες του Δικτύου Βιβλιοθηκών Ελλάδος η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, κατατάσσοντάς μας στην κατηγορία Silver. Συγκεντρώσαμε δε τους υψηλότερους πόντους στην Ελλάδα ανάμεσα στις Βιβλιοθήκες χωρίς προσωπικό ! Αυτή η διάκριση μας δικαιώνει για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε και για την ψυχή που καταθέσαμε! Ανεβάζει όμως και τον πήχη και τους στόχους για το μέλλον. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και εις ανώτερα !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ