ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ" ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΕΤΗΣΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ΚΑΙ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ


Δύο ετήσιες δωρεάν υποτροφίες μαθητών, μία για την Α΄Λυκείου και άλλη μία για την Β΄Λυκείου, προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός "ΑΠΟΛΥΤΟ", που δραστηριοποιείται στο Δήμο Διονύσου με έδρα τον Άγιο Στέφανο. Το Φροντιστήριο, ως μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), στηρίζει από την πλευρά του την κοινή προσπάθεια της Ένωσης να προσφέρει μέσα στη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2015-2016...
συνολικά 5.000 δωρεάν υποτροφίες σε όλη την Ελλάδα, μέσα από γραπτές εξετάσεις: την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου (για τις υποτροφίες της Α΄Λυκείου) και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου (για τις υποτροφίες της Γ΄Λυκείου) όπου θα λαμβάνονται υπόψη τόσο τα κοινωνικά κριτήρια όσο και οι μαθησιακές ικανότητες των υποψηφίων.


Η πρωτοβουλία στηρίζεται από τον "ΣΚΑΪ" και την καμπάνια ευαισθητοποίησης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", η οποία στοχεύει στην αλληλουποστήριξη των πολιτών μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνει αυτή την περίοδο η Ελλάδα.

Όσοι μαθητές του Δήμου Διονύσου επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την παροχή υποτροφιών, μέσω του εκπαιδευτικού Οργανισμού "ΑΠΟΛΥΤΟ" (ή όποιου άλλου Φροντιστηρίου επιθυμούν) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση:

Ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού συνδέσμου που έχει δημιουργήσει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ)  http://www.oefe.gr/el/static/refresher-exam-topics_el.aspx
(όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει, αφού ενημερωθούν για την ύλη των εξετάσεων και τους όρους συμμετοχής, να πατήσουν πάνω στο αριστερό banner, έτσι ώστε να δηλώσουν συμμετοχή και να επιλέξουν το Φροντιστήριο της αρεσκείας τους).

Εναλλακτικά, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Φροντιστήριο "ΑΠΟΛΥΤΟ", από 24 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου το αργότερο, στα στοιχεία που αναφέρονται πιο κάτω.


Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΑΠΟΛΥΤΟ»
Λεωφόρος Μαραθώνος & Χρυσοστόμου Σμύρνης 3 Άγιος Στέφανος, 14565
Τηλέφωνο: 210 6218894, Φαξ: 210 6219712, ιστοσελίδα www.apolito.gr