Γ. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ, Π. ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Γ. ΖΥΓΟΥΝΑΣ, ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ !


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική κίνηση "Νέα Πνοή για τον Διόνυσο", από κοινού με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης "Ενωτική Πρωτοβουλία" και "Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου"..., συνέταξε, συνυπέγραψε και κατέθεσε αναφορά προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, καταγγέλοντας την αδράνεια και την εγκληματική αμέλεια που επέδειξε η δημοτική αρχή στον έλεγχο και τη φύλαξη των διασωθέντων εγγράφων από την πυρκαγιά στα γραφεία των δύο Σχολικών Επιτροπών, τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε ανοιχτές σακούλες σκουπιδιών, σε παρακείμενο του Δημαρχείου, ξεκλείδωτο, ενοικιαζόμενο ακίνητο.

Τονίζοντας το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης είχε καταθέσει δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το υλικό αυτό φυλασσόταν μετά τη πυρκαγιά σε κλειδωμένο χώρο εντός του Δημαρχείου, τα κλειδιά του οποίου μάλιστα κατείχε μόνο ο ίδιος κι επειδή πλέον δημιουργούνται σοβαρές και εύλογες αμφιβολίες για την απρόσκοπτη διενέργεια της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς το συγκεκριμένο διασωθέν υλικό αποτελεί - σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις- προϊόν εγκληματικής ενέργειας, η Νέα Πνοή, εξαντλώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά της και στο όνομα της διαφάνειας της νομιμότητας και του δημοσίου συμφέροντος, δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα παρακολουθει στενά την εξέλιξη της περίεργης αυτής "σκοτεινής"υπόθεσης και θα επιδιώξει την απόδοση πειθαρχικών ή ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου της δημοτικής αρχής ή της δημόσιας διοίκησης για την ελλιπή άσκηση των καθηκόντων τους.

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»