ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΝΕΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 1.500 ΛΙΤΡΩΝ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ (Σ.Π.Π.Ε.Κ.) Δελτίο Τύπου
Η 27η Ιουλίου 2015 ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα για τον ΣΠΠΕΚ και για τους εθελοντές του. Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου...
του Κρυονερίου, ο Θεός μας κάνει το μεγαλύτερο δώρο αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μας.

Σήμερα για εμάς ήρθε ο Άγιος Βασίλης και μας έφερε ένα απρόσμενο δώρο, το καμάρι μας το Κρυονέρι 2, ένα όχημα επιχειρησιακό Γ Τύπου Δασικό χωρητικότητας 1.500 lt που από σήμερα εντάσσεται στην επιχειρησιακή δύναμη του ΣΠΠΕΚ και θα συνδράμει καθημερινά στο έργο της ομάδας μας

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι το φθινόπωρο όταν ο πρώην Α υπαρχηγός του ΠΣ ΑΦΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ με ενέργειές του κατάφερε να μας παραχωρηθεί από το Πυροσβεστικό Σώμα το καμάρι μας και έτσι να αποκτήσουμε το πρώτο δικό μας όχημα.

Λίγο καιρό μετά αποκτήσαμε και το Δ τύπου όχημά μας το Κρυονέρι 7 με δωρεά του ΣΕΒΑ. Όταν έφτασε στο Κρυονέρι τον περασμένο Σεπτέμβριο και έγινε μια πρώτη καταγραφή των αναγκών του, κανείς μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να το αναστήσουμε, αφού ήταν πολύ καταπονημένο πολύ κουρασμένο και το μόνο που δούλευε τέλεια ήταν η αντλία του.

Αποφασίσαμε όμως όλοι μας, ο καθένας όπως μπορούσε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να το αναστήσουμε.

Ο φίλος μας Ηρακλής ΣΚΟΥΡΑΣ μας παραχώρησε το υπόστεγό του στο εργοστάσιό του που μας φιλοξένησε για σχεδόν δέκα μήνες για την ανακατασκευή του. Όλοι μας δουλέψαμε, τρέξαμε, πονέσαμε για να το ξαναστήσουμε και να το κάνουμε αξιόπιστο όχημα σαν καινούργιο.

Στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε αρωγούς πολύ σημαντικούς, όπως την οικογένεια Μουνδρέα, τον Στράτο Μανωλάκη τον ηλεκτρολόγο, τον Ηρακλή και τον Μανώλη τον Σκούρα, τους αδελφούς Τζιτζιλόνη, τον Γιώργο Αποστολίδη, τον Γιάννη Χικιμιάν, τον Παντελή Μασέλη, τον Τάσο Αγγέλικα την Κατερίνα Κωσταντοπούλου, τον Κώστα Παπαδογιώργο, τον ΣΕΒΑ και φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση των συμπολιτών μας και έτσι σήμερα καταφέραμε πλέον να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια και σας παρουσιάζουμε το στολίδι μας, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2.

Νιώθουμε όλοι μας ιδιαίτερη συγκίνηση και πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί το όχημα αυτό έχει στόχο και ρόλο έχει να ενισχύσει τον ΣΠΠΕΚ και την επιχειρησιακή του ικανότητα και να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προστατεύουμε με ασφάλεια την περιοχή μας και τους πολίτες του Κρυονερίου και πλέον θα είμαστε σε θέση να είμαστε καθημερινά παρόντες στην συνδρομή των συμπολιτών μας τόσο στο Κρυονέρι όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας και του τομέα μας.