ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...

















ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Η.ΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ Β.ΚΟΚΜΟΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΠΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ...



ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Δελτίο Τύπου 

Ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων 

Κοινή ενημερωτική συνάντηση είχαν, για δεύτερη φορά, με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Διονύσου, ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης και οι Αντιδήμαρχοι Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής και Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλης Κοκμοτός. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος κ. Δ. Ζαμάνης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων ότι η Δημοτική Πρόταση για τον Αθλητισμό, που θα αρχίσει να υλοποιείται από τον προσεχή Σεπτέμβριο, περιλαμβάνει Ακαδημίες για τα ομαδικά αθλήματα, προγράμματα Άθλησης για Όλους, ειδικά προγράμματα για Α.Μ.Ε.Α. και προετοιμασία μαθητών για αθλητικές δοκιμασίες στο πλαίσιο των Πανελληνίων εξετάσεων, ενώ τόνισε και κατέστησε σαφές ότι δεν περιλαμβάνει προγράμματα αγωνιστικού αθλητισμού.

Επεσήμανε επίσης τη σημαντική προσφορά των αθλητικών συλλόγων και σωματείων και ότι ο Δήμος θα διαθέσει σε αυτά τις εγκαταστάσεις και υποδομές, που δεν θα αξιοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητισμό.

Όπως ανέφερε ακόμη, ο Δήμος θα απευθύνει δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος στους δημότες στις 24 Αυγούστου και στις 7 Σεπτεμβρίου και θα διαθέσει στους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία τις ώρες που δεν θα χρειαστούν στο Δημοτικό Αθλητισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ. κ. Π. Δημητρακόπουλος (Α.Ο. Αγίου Στεφάνου), Γ. Αγγελίδης (Α.Σ. Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου), Ι. Ξάνθος, Π. Μπακοδήμος (Α.Σ. Ροδόπολης), Θ. Κοκόσης (Σ.Κ.Α. ABC), Α. Αγγέλικας, Μ. Λουκάτος, Ν. Νικάνδρου (Α.Ο. Άνοιξης), Λ. Γεωργοκίτσος (Α.Ο. Διονύσου), Α. Γεωργουλέα, Κ. Παπαδήμας (Γ.Σ. Δροσιάς), Α. Δελαγραμμάτικας, Α. Μπέτσης, Ι. Μπέτσης (Α.Σ. Νίκη Δροσιάς), Ν. Παπαδόπουλος (Α.Σ.Κ. Κρυονερίου) και Ι. Νάκας (Α.Ο. Κρυονερίου).