Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

















ΣΕ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...


Με θρησκευτική κατάνυξη και κάθε επισημότητα γιόρτασε ο Δήμος Διονύσου την Κοίμηση της Θεοτόκου. 

Την παραμονή της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης πραγματοποιήθηκαν Πανηγυρικοί Εσπερινοί και Λιτανεύσεις των Ιερών Εικόνων της Παναγίας με αρτοκλασίες, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σταμάτα και στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνοιξη.

Ανήμερα της εορτής πραγματοποιήθηκαν Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, με τη συνοδεία Φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος, στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Λυρούδιας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Διονύσου, Διονύση Ζαμάνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Γιαννουλάτος, οι Αντιδήμαρχοι Βασιλική Ρηγοπούλου και Αναστάσιος Μπάσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πόπη Ταουξή, Χρυσούλα Ντούντα, Θανάσης Κρητικός, Παναγιώτης Τσούκας, Στέφανος Κριεμάδης και Σπύρος Σπηλιώτης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης, Άνοιξης Χαράλαμπος Πιπέρης, Σταμάτας Ευάγγελος Πέππας και Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι συλλόγων και των τοπικών Αρχών της πόλης και πλήθος κόσμου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ