ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 18 ΘΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014...



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου του ∆ήµου ∆ιονύσου, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ. 67 « Σύγκλιση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου» του Ν.3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης), τις διατάξεις του άρθρου 96 «Τόπος Συνεδρίασης, Απαρτία και λήψη Αποφάσεων του ∆ηµοτικού Συµβουλίου» του Ν. 3463/2006 (∆ΚΚ), σας καλεί να προσέλθετε στην τακτική δηµόσια συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος στο Πολιτιστικό Πνευµατικό Κέντρο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου (Ευαγγέλου Πεντζερίδου 03) την εικοστή έκτη (26 η ) του µηνός Αυγούστου 2015, ηµέρα Τετάρτη και ώρα ..18:00.. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ1ο: «Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προµηθειών και Παροχής Υπηρεσιών Έτους 2015» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

ΘΕΜΑ 2ο: :“Λήψη απόφασης παραχώρησης χώρου για την στέγαση γραφείων των Σχολικών Συµβούλων ∆ηµοτικής Εκπαίδευσης Β΄ Ανατολικής Αττικής”.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

ΘΕΜΑ 3ο: «Αντικατάσταση µελών ∆ιοικητικού Συµβουλίου του ΝΠ∆∆ (άρθρο 103 παρ.4 Ν.3852/2010) ‘Σχολική Επιτροπή σχολικών µονάδων ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ’».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 4ο: «Αντικατάσταση µελών του ∆.Σ. του Ν.Π.∆.∆. (άρθρο 103 παρ.4 Ν.3852/2010) µε την επωνυµία ‘Σχολική Επιτροπή σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ’».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 5ο: «Τροποποίηση των άρθρων 5ου και 8ου και κωδικοποίηση της συστατικής απόφασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου του ν.π.δ.δ. «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Παιδεία ∆ήµου ∆ιονύσου Η ΕΣΤΙΑ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση της αριθ. 75/24-7-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ µε θέµα «Λήψη απόφασης για την έκδοση εγγυητικής επιστολής ποσού 6.000,00 ευρώ αορίστου χρόνου για την συµµετοχή στην υλοποίηση της δράσης Εναρµόνιση Οικογενειακής και επαγγελµατικής ζωής της Ε.Ε.Τ.Α.Α (∆ιακήρυξη 2100/16-7-2015) και παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο του Ν.Π για υπογραφή κάθε συµβατικού εγγράφου για την έκδοση της παραπάνω αναφερόµενης εγγυητικής επιστολής ».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση της αριθ. 79/24-7-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ µε θέµα «΄Eγκριση απολογιστικών στοιχείων του Ν. Π Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία ∆ήµου ∆ιονύσου Η ΕΣΤΙΑ ο.ε 2014 (διάστηµα 01-01-2014 έως 31/12/2014)».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση της αριθ. 79/10-7-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Ο ΘΕΣΠΙΣ µε θέµα «΄Eγκριση απολογισµού Ν.Π.∆.∆  Ο.Ν.Α.Π Ο ΘΕΣΠΙΣ ο.ε 2014».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 9ο:«Λήψη απόφασης για τον καθορισµό του χώρου διεξαγωγής της ειδικής συνεδρίασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου για τον απολογισµό των πεπραγµένων της ∆ηµοτικής Αρχής έτους 2014». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 10ο:. α)Αποδοχή παραίτησης του Αντιπροέδρου του ∆Σ Ν.Π.∆.∆ µε την επωνυµία: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΟΝΑΠ ‘’ Ο ΘΕΣΠΙΣ‘’.β) Εκλογή Αντιπροέδρου του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Ν.Π.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 11ο:«Αντικατάσταση µελών Επιτροπών ∆ιενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσµάτων των διαγωνισµών και απευθείας ανάθεσης των προµηθειών του ∆ήµου ο.ε. 2015. (ΕΚΠΟΤΑ)». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 12ο: «Χρονική παράταση Σύµβασης χωρίς υπέρβαση συµβατικού αντικειµένου για τη προµήθεια και εγκατάσταση εφαρµογής για την ωροµέτρηση της παρουσίας του προσωπικού». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 13ο: « Έκθεση αποτελεσµάτων εκτέλεσης προϋπολογισµού ∆ήµου Β΄ τριµήνου οικονοµικού έτους 2015».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 14ο: « Χρονική παράταση συµβάσεων χωρίς υπέρβαση συµβατικού αντικειµένου για τη προµήθεια χρωµάτων και σιδήρου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 15ο: «Εισήγηση του Εντεταλµένου Συµβούλου Πολιτικής Προστασίας αναφορικά µε την επιχορήγηση ύψους 20.000 € υπέρ των εθελοντικών οργανώσεων του ∆ήµου.»
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

ΘΕΜΑ 16ο: «4η Αναµόρφωση Προϋπολογισµού ο.ε. 2015».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 17ο: «Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Παροχής Υπηρεσιών για την υλοποίηση ∆ηµοτικών Προγραµµάτων ∆ηµιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 18ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράµµατος έτους 2015 ∆ήµου ∆ιονύσου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Ο Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου

Γιαννουλάτος Σπυρίδων