Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ"


Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ TEAM ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Ο Νίκος Λινάρδος δε χρειάζεται συστάσεις... Διεθνής καλαθοσφαιριστής με παρουσία στον Πανιώνιο, το Σπόρτιγκ, πρωταθλητής Ελλάδας το 1987...

αλλά και με πλούσια τεχνική-προπονητική εμπειρία. Έχει μάλιστα εργαστεί ως βοηθός μεγάλων προπονητών στις ΗΠΑ καθώς και προπονητής σε διάφορες ελληνικές ομάδες (Πανιώνιος, Νήαρ Ήστ κλπ). Τέλος έχει υπάρξει και μέλος του προπονητικού team της Εθνικής Ελλάδας επί Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ακολουθεί χθεσινή ανακοίνωση του Νίκου Λινάρδου, μέσα από τη σελίδα της "Νίκης Δροσιάς" στο facebook, με την οποία ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει Διοικητικός και Τεχνικός Υπεύθυνος του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΓΙΗΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. 

ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΛΗ Η ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΩΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ (35 ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΑΜ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΟΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ"

Εμείς ευχόμαστε, στο Νίκο Λινάρδο και τους συνεργάτες του, καλή επιτυχία !