ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ"


ΕΚΛΕΓΕΙ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ-ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την υπ΄αριθ. 875/23-7-2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ανακηρύχθηκαν ο επιτυχών και οι επιλαχόντες συνδυασμοί καθώς και οι τακτικοί και αναπληρωματικοί Σύμβουλοι του Δήμου Διονύσου για την επερχόμενη Δημοτική περίοδο από 1-9-2014 έως 31-8-2019 ( άρθρο 9 παρ.3 του Ν.3852/2010 ).

Η Δημοτική Παράταξη ‘’Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου’’ καταλαμβάνει την 4η θέση και εκλέγει 2 Δημοτικούς Συμβούλους και 3 Τοπικούς Συμβούλους ( στις δημοτικές ενότητες που κατέλαβε την 3η θέση ).

Δημοτικοί Σύμβουλοι ( Τακτικοί )

Γιώργος Ζυγούνας (Επικεφαλής)

Σπούδασε μεταξύ άλλων Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών .Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια ( που ήταν εν ενεργεία ) διετέλεσε Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης . Πλούσια είναι η συνδικαλιστική και κοινωνική του δράση . Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άνοιξης την περίοδο 2006-2010 , Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΄ΕΣΤΙΑ’ 2010-2012.

Σπύρος Σπηλιώτης ( Άνοιξη ) 

Σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών .Διετέλεσε Διευθυντής στο Γυμνάσιο Άνοιξης. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο χώρο της εκπαίδευσης .Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άνοιξης και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΄Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ‘ την περίοδο 2006-2010.Αντιδήμαρχος Παιδείας Πρόνοιας του Δήμου Διονύσου από το 2010 μέχρι την ανεξαρτητοποιήση του για λόγους αρχών στο τέλος της διετούς θητείας του .

Τοπικοί Σύμβουλοι ( Τακτικοί )

Μανώλογλου Χρύσα ( Άνοιξη )

Εκλέγμενη Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης ( 2010-2014 ) με πλούσια αυτοδιοικητική δράση .Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Άνοιξης επί οκταετίας και Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ Άνοιξης επί τετραετίας .

Τεχλικίδης Μιχάλης ( Δροσιά )

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δροσιά όπου και διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση ΄΄Τεχλικίδης Πευκάκια ‘’, η οποία ξεκίνησε το 1936 .Έχει διατελέσει επί δεκαετίας Πρόεδρος Ξενοδόχων Θερινών Διαμονών Ανατολικής Αττικής και Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Δροσιάς από το 2010 έως 2014 .

Χατζηαθανασίου Αντιγόνη Μαριάνθη ( Κρυονέρι )

Είναι Βιολόγος με μεταπτυχιακό στη Θαλάσσια Βιολογία . Εργάζεται στην Περιφέρεια Αττικής . Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση .Είναι μέλος τους διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιχθυολόγων Δημοσίου και μέλος της Επιτροπής Ιχθυολόγων του ΓΕΩΤΕΕ .Είναι Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων του Δήμου Διονύσου και μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου .Δραστηριοποιείται στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου .

Δημοτικοί Σύμβουλοι (Αναπληρωματικοί )

Βάσια Κοροβέση ( Αγ.Στέφανος )
Αρχοντούλα Αγαπητού ( Άνοιξη )

Τοπικοί Σύμβουλοι ( Αναπληρωματικοί )

Σπυρίδων Αιμιλίου ( Άνοιξη)
Χαρίκλεια (Χαρά ) Παπούλια ( Δροσιά )
Ελένη Αδαμοπούλου ( Κρυονέρι )

Η ορκωμοσία των νέων αιρετών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 5 μμ, στην έδρα του Δήμου στον Άγιο Στέφανο.

Γραφείο Τύπου
Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου