ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2014 !
























ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ 28 (Ή 29) ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014...


Μεγάλα ονόματα της μουσικής και όχι μόνο θα παρελάσουν και φέτος στο Δήμο Διονύσου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Πολιτιστικού Φεστιβάλ "Διονύσια 2014" που διοργανώνει ο ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ !

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edionysos.gr και δεδομένου ότι εκκρεμεί η τελική έγκριση του προγράμματος από το Δ.Σ., έχουν προγραμματιστεί, μεταξύ άλλων, οι εξής σημαντικές εκδηλώσεις :

- Συναυλία του μεγάλου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστου Νικολόπουλου (μαζί με τραγουδιστές που θα ανακοινωθούν).

- Συναυλία του συνθέτη και τραγουδιστή Νίκου Πορτοκάλογλου.

-Συναυλία του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα, ονόματα που αναμένεται να ξεσηκώσουν τη νεολαία.

-Συναυλία με τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου. 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που κάναμε, θα πραγματοποιηθεί και Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Τέλος, υπάρχει πιθανότητα στο πλαίσιο των Διονυσίων 2014 να πραγματοποιηθεί και η Έκθεση Αμπέλου και Οίνου, που κανονικά ξεκινάει μετά τη λήξη των Διονυσίων.

Οι ακριβείς ημέρες, ώρες και οι χώροι που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν προσεχώς...

Από τη δική μας πλευρά και αναμένοντας βέβαια την ανακοίνωση των επίσημου και εγκεκριμένου προγράμματος των εκδηλώσεων, να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο Φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος, μετά από σχετική συμφωνία της απερχόμενης διοίκησης  Καλαφατέλη και της νέας διοίκησης Ζαμάνη.

Αυτό είναι θετικό και αποδεικνύει ότι για κάποια σημαντικά ζητήματα, στα οποία συγκαταλέγεται και ο πολιτισμός, οι συγκλίσεις είναι και εφικτές και επιβεβλημένες, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κλείνοντας επί του παρόντος, σημειώνουμε ότι Πρόεδρος του ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ θα παραμείνει ο νυν Πρόεδρος Νίκος Καρυστινός, δεδομένου μάλιστα ότι επίκειται.  η κατάργηση του Νομικού Προσώπου, όπως προανήγγειλε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο edionysos.gr και τη "ΒΟΡΕΙΝΗ" ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης.