ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΕΠΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ (ΣΑΚΗΣ) ΣΩΤΗΡΙΟΥ...


Φωτογραφία από την τελευταία συνέντευξή του στη "ΒΟΡΕΙΝΗ" την Κυριακή 18 Μαΐου























ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ...


Έφυγε από τη ζωή, λόγω προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, ο επί 16 χρόνια Κοινοτάρχης Διονύσου,ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης, ο Σακελλάρης (Σάκης) Σωτηρίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του, που θα πρέπει πάντως να είναι περήφανη για το σημαντικό έργο που άφησε επίσω του.

Ο Σάκης Σωτηρίου ήταν ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, παλαιάς κοπής σε ότι αφορά τις αρχές που εκπροσωπούσε, παράλληλα όμως υπήρξε δημιουργικός και καινοτόμος όσο λίγοι.

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του στη "ΒΟΡΕΙΝΗ", το Νίκο Παπαδόπουλο, τη Μαρία Χαζάπη και τον υποφαινόμενο, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των Δημοτικών Εκλογών (ήταν παρών και ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου και νυν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Στέλιος Κοροβέσης).

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο ρεπορτάζ της καλής συναδέλφου Μαρίας Χαζάπη, εκδότριας της εφημερίδας "Οδός Διονύσου", η οποία είχε την τύχη να είναι πραγματική φίλη πάνω απ'όλα του σημαντικού αυτού ανθρώπου.

http://www.odosdionysou.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5/

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Πέτρος Πετρόπουλος