ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: "ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο κος ΖΑΜΑΝΗΣ..."


ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...




Δελτίο Τύπου

Σχετικά με την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας την Πέμπτη 22/10/2015, ο κος Ζαμάνης έσπευσε να μας ενημερώσει, πως για πρώτη φορά έγινε καθαρισμός των ρεμάτων του Δήμου.

Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε πως το να λέει τη μισή αλήθεια μετά από ένα χρόνο στη διοίκηση είναι μια πρόοδος.

Ολόκληρη η αλήθεια βέβαια είναι πως μέχρι το 2014 τα ρέματα καθαρίζονταν με ίδια μέσα, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και όχι με απευθείας αναθέσεις για αποφράξεις και καθαρισμούς συνολικά 25 χιλιάδων ευρώ δίχως αποτέλεσμα.

Επειδή ο χειμώνας είναι μπροστά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κο Ζαμάνη πως όταν υπάρχει για αρκετές ημέρες πριν δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, να τίθεται σε επιφυλακή ο Δήμος ,ταυτόχρονα να εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και να ενημερώνει τους δημότες του.

Οι εκ των υστέρων ανακοινώσεις του γραφείου τύπου (;) του Δήμου του οποίου θα έπρεπε να προΐσταται ο κος Ζαμάνης, υποτιμούν την νοημοσύνη και προφανώς αγνοούν τα παράπονα των πληγέντων από την κακοκαιρία, οι οποίοι μέχρι και σήμερα, μια εβδομάδα μετά, καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει στα τηλεφωνήματα τους και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το αρμόδιο γραφείο που λειτουργεί στην Άνοιξη με έναν υπάλληλο !!!

Ελπίζουμε το παρόν Δελτίο Τύπου να μην αποτελέσει επιβαρυντικό στοιχείο, στο δικαστικό αγώνα που επίσης ανακοίνωσε ότι προτίθεται να ξεκινήσει ο κος Δήμαρχος,για όσα Μ.Μ.Ε και blogs επιλέξουν να το δημοσιεύσουν.

Άλλωστε σε σχέση με τα γεγονότα θεωρούμε πως έχει λογοκριθεί επαρκώς ! ‘’Για να αποφύγεις την κριτική, μην κάνεις τίποτε, μη λες τίποτε, μην είσαι τίποτε.’’ Elbert Hubbard.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας