ΟΓΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
Η ομάδα γυναικών Δήμου Διονύσου, καταγγέλλει και ζητάει ευθύνες από τη δημοτική αρχή, για την τραμπούκικη λεηλασία των συγκεντρωμένων υλικών...
(ένδυσης, είδη πρώτης ανάγκης για μανάδες και παιδιά όπως πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, χαρτιά υγείας, παιδικές τροφές), στα πλαίσια της δράσης για την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Τα υλικά φιλοξενούνται μέχρι να παραδοθούν, στα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πνευματικό Κέντρο στον Διόνυσο. Την ίδια ώρα που συγκλονισμένος ο κόσμος παρακολουθεί από τους δέκτες της τηλεόρασης του τα ξεβρασμένα κορμιά του μικρού Αιλάν, του αδελφού του και της μάνας του, την ίδια ώρα συνεχίζεται το «μπαλάκι» των ευθυνών μεταξύ κεντρικής και τοπικής διοίκησης, χύνοντας υποκριτικά «κροκοδείλια» δάκρυα, ενώ ταυτόχρονα ΕΔΩ στο Δήμο Διονύσου, πετάνε έξω τις συγκεντρωμένες προμήθειες, διότι ενοχλούν τον χώρο και την αισθητική τους.

Οι αξίες του «Ευρωπαϊκού πολιτισμού» που υπηρετεί και η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής, είναι οι ίδιες αξίες που γεννάνε πολέμους, φτώχια και προσφυγιά. Είναι οι ίδιες αξίες που εξασφαλίζουν τεράστια κέρδη σε μονοπωλιακούς ομίλους ελέγχου των ενεργειακών πόρων και των αγορών, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ.

Εμείς, οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, οι γυναίκες του ριζοσπαστικού κινήματος, δεν θα επιτρέψουμε να καλλιεργείται οι ξενοφοβία και ο ρατσισμός.

Χαιρετίζουμε την συγκινητική αλληλεγγύη που δείχνου οι γυναίκες του δήμου μας, προσφέροντας ότι μπορούν για τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης των προσφύγων, κόντρα στα φαινόμενα εκμετάλλευσης σε βάρος των ξεριζωμένων.

Η ομάδα γυναικών Δήμου Διονύσου, αταλάντευτα θα συνεχίσει τις δράσεις της, για την ανάδειξη και ανακούφιση των προβλημάτων των λαϊκών οικογενειών.

ΟΓΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ