Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Δήλωση του Νίκου Πέππα με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ 
Η Νέα Δημοκρατία με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δημιουργεί με τον πολιτικό της λόγο, το νέο περιβάλλον των μεγάλων εθνικών συναινέσεων για την επομένη των εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα την 21η Σεπτεμβρίου, έχει δηλώσει...
πως θα επιδιώξει ευρύτατες πολιτικές και κοινωνικές συνεργασίες, γιατί μόνο αυτές μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη πορεία για έξοδο από το Μνημόνιο και την κρίση.

Η χώρα δεν μπορεί να κάνει άλλα βήματα προς τα πίσω. Πρέπει να πάει Μπροστά!

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να σκεφτούν ώριμα και να συγκρίνουν τα πεπραγμένα όλων. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για άλλα ψευτοδιλήμματα. Αυτά μας κόστισαν πολύ ακριβά!

Η πρόταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ με τιμά και συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για τη μεγάλη εθνική υπέρβαση.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο πρώτος Έλληνας αθλητής της Παραολυμπιακής Ξιφασκίας, με διεθνείς διακρίσεις και πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου και πρώην Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.