ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015 

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του ετήσιου Πολιτιστικού Φεστιβάλ 

Με την πολύ πετυχημένη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Αγίου Στεφάνου, του έργου του Λουίτζι Πιραντέλο « Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε» σε σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή, στο πλαίσιο του 8ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των Διονυσίων 2015.

Οι εκατοντάδες Διονυσιώτες που έσπευσαν χθες βράδυ (16/9) να δουν τους συμπολίτες τους να ανεβάζουν το δύσκολο έργο του Πιραντέλο, που μιλάει για την Αλήθεια, απόλαυσαν σπουδαίες ερμηνείες και μία μεστή παρουσίαση και έδειξαν την ικανοποίησή τους με παρατεταμένα χειροκροτήματα στο τέλος της παράστασης.

Ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ «Θέσπις» Βασίλης Δαρδαμάνης χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην υψηλή πολιτιστική αξία των φετινών εκδηλώσεων του προγράμματος που, εκτός από το 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, περιελάμβαναν το 5ο Συμπόσιο Οίνου και Αμπέλου με τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου και τον συνθέτη Βασίλη Χατζηνικολάου, τη συναυλία «από το έντεχνο στο… ροκ» με τη συντοπίτισσα Σαββέρια Μαριολά και τον Δούρειο Ίππο και το μουσικό πολυθέαμα «3000 χρόνια Ελληνική μουσική».

Τόνισε επίσης ότι όλες οι εκδηλώσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και έτυχαν θερμής υποδοχής. Το πολιτιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου, στο Φεστιβάλ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2016. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κοκμοτός και Ευάγγελος Λυρούδιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρυσούλα Ντούντα και Σπύρος Σπηλιώτης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων, Διονύσου Τάσος Μπάσης και Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης, τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.