ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

















Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΟΡΕΙΝΗ" ...


Αγιασμός Κλειστού Γυμναστηρίου Διονύσου 

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουλίου ετελέσθη ο αγιασμός του Κλειστού Γυμναστηρίου Διονύσου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κάδμου και Αρμονίας.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος Διονύσου τόνισε τη σπουδαιότητα του κλειστού γυμναστηρίου για τους αθλητικούς συλλόγους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή του αείμνηστου κοινοτάρχη Σακελλάριου Σωτηρίου για την εξασφάλιση του χώρου, όπως επίσης των πρώην δημάρχων Σπύρου Δαρδαμάνη και Γιάννη Καλαφατέλη.

Ο Διονύσης Ζαμάνης ανακοίνωσε ότι προτίθεται να καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση για να δοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του όνομα του Σακελλάριου Σωτηρίου, όπως επίσης ότι τα επίσημα εγκαίνια προγραμματίζονται για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι πρώην Δήμαρχοι, κ. Δαρδαμάνης και Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Διονύσου και Τεχνικών Έργων κ. Ευάγγελος Λυρούδιας, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου κ. Τάσος Μπάσης, που είχε αναλάβει το συντονισμό της εκδήλωσης.

Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Αναστάσιος Μπάσης, Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βασίλης Κοκμοτός, ο Πρόεδρος του ΟΝΑΠ Θέσπις, Βασίλης Δαρδαμάνης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι των παρατάξεων, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων και φορέων, αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΟΡΕΙΝΗ" (voreini.gr) ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

"Άμεσα να αλλάξουν οι μπασκέτες στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου 

Άμεσα να αλλάξουν οι μπασκέτες στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου  Όλα τα σύγχρονα κλειστά γυμναστήρια έχουν κατασκευαστεί για να φιλοξενούν αθλήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, με προδιαγραφές τέτοιες που να εξυπηρετούν και να προστατεύουν τους αθλούμενους.

Αφορμή για την παρατήρησή μας αυτή, στάθηκε ο χθεσινός, με συνοπτικές διαδικασίες γενόμενος αγιασμός στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου.

Από την περσινή μας επίσκεψη στο εν λόγω αθλητικό χώρο, διαπιστώσαμε ότι οι μπασκέτες είναι σταθερές (βιδωτές) στο πάτωμα, γεγονός που μας έκανε να απευθυνθούμε στον κατασκευαστή και να του το επισημάνουμε, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές, δηλαδή να τοποθετήσει μετακινούμενες ή κρεμαστές μπασκέτες, ώστε να μην αποκλειστούν άλλα αθλήματα, αλλά και για να προστατευθούν οι αθλούμενοι (μαθητές ως επί το πλείστον) από τυχόν ατυχήματα.

Δυστυχώς, από τις εικόνες της χθεσινής εκδήλωσης, με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι οι μπασκέτες παραμένουν βιδωτές και οι ιθύνοντες της δημοτικής αρχής, που ήταν παρόντες στον αγιασμό και παραλαμβάνουν το κλειστό σ’αυτήν την κατάσταση, να μην έχουν καν ιδρώσει !!! Λέτε να φταίει πού είχε δροσούλα εκεί στο Διόνυσο;;;;

Πέρα από τους όποιους αστεϊσμούς όμως, επειδή το ζήτημα είναι σοβαρό και οι οποίες συνέπειες θα πρέπει να προληφθούν, οφείλει η δημοτική αρχή να επιληφθεί άμεσα του θέματος και πριν παραδοθεί ο χώρος προς χρήση, να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Να επισημάνουμε ότι εδώ υπάρχει μεγάλη ευθύνη και ολιγωρία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία όφειλε να ελέγξει έγκαιρα και να μην επιτρέψει τέτοια κατασκευή".