ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !


Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
Ναι, είμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε στο Δήμο Διονύσου πέντε εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας και μάλιστα άρτια εκπαιδευμένες ! Οι ομάδες του Αγίου Στεφάνου, της Άνοιξης, του Διονύσου, της Ροδόπολης και του Κρυονερίου αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα λειτουργίας...
, ακόμη και αν συγκριθούν με αντίστοιχες ομάδες άλλων γειτονικών Δήμων, μικρότερων ή μεγαλύτερων.

Αποτελούνται από συμπολίτες μας με ρομαντισμό αλλά παράλληλα και υψηλό αίσθημα αυταπάρνησης, ευθύνης και αλληλεγγύης προς την πόλη, τους πολίτες και βέβαια το φυσικό περιβάλλον. Οι ομάδες αυτές είναι ενεργές 24 ώρες το 24ωρο  για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι, προστατευμένοι από κάθε φυσική καταστροφή: πλημμύρα ή πυρκαγιά.

Και η εκάστοτε δημοτική αρχή όμως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, στηρίζει σταθερά αυτές τις ομάδες, παρά κάποια μεμονωμένα κρούσματα δυσπιστίας, ευτυχώς από ελάχιστους, που σήμερα φαίνεται ότι έχουν εξαλειφθεί.

Όλοι οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι πολιτικής προστασίας του ενιαίου Δήμου Διονύσου είναι δίπλα στους εθελοντές. Στο δρόμο της στενής συνεργασίας με τους εθελοντές, που χάραξε πρώτος ο Κυριάκος Κοντάκης, ακολουθούν ο Τάσος Μπάσης, ο Παναγιώτης Τσούκας, ο Θανάσης Κρητικός από τη θεση του στον ΣΠΑΠ και πολλοί άλλοι. Δεν πρέπει να παραλείψουμε τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων και βέβαια τους  υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, σε κάθε έκτακτο περιστατικό...

Είμαστε τυχεροί τελικά που ζούμε στο Δήμο Διονύσου...

Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτούς τους εθελοντές !    

Η κοινωνία στο σύνολό της θα συνεχίζει να τους στηρίζει, με όποιο τρόπο χρειαστεί, προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί, κυρίως όμως ηθικά !

ΠΠ