ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ


















ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ". ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... 


Αυλαία για την «Αυλή των θαυμάτων»

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της «Αυλής των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που ανέβασε η θεατρική ομάδα του Ο.Ν.Α.Π "Θέσπις" – Σκηνή «Άνοιξη», σε σκηνοθεσία Νίκου Ψαρρά.

Οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα από τα αριστουργήματα του Ελληνικού Θεάτρου, σε μία κατά γενική ομολογία εξαιρετικής ποιότητας παράσταση.

Να σημειωθεί ότι έπειτα από αίτημα δημοτών δόθηκαν - πέραν των προγραμματισμένων - δύο επιπλέον παραστάσεις το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου. Και σε αυτές οι δημότες γέμισαν ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο του Λυκείου της Άνοιξης, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια όλων των συντελεστών της θεατρικής παραγωγής.

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής, που αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στο έργο και δήλωσε ότι θα εισηγηθεί την ένταξή του στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα των Διονυσίων.

Στο έργο έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Άντζελα Μαντά, Ελένη Αλεξίου, Στέλιος Απόκοτος, Βασίλης Κυριάκης, Ντίνα Γκόγκου, Κατερίνα Καλαμπάκα, Ελίζα Σαχακιάν, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Ευριπίδης Κοσμάς, Εύη Ρόμπου, Ηλίας Αγγελόπουλος, Θάνος Μαρίνογλου, Αγκόπ Ιμιριάν, Βασίλης Κοντόπουλος, Ανδρέας Λουρίδας.

Σκηνικά – Κοστούμια: Νάσι Κοζακλή & η Ομάδα Μουσική επιμέλεια: Νίκος Ψαρράς
Φωτισμός: Θανάσης Ντούλας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Μερόντη
Εκτέλεση Σκηνικού: Νάσι Δρακάκη - Κοζακλή, Ντίνα Γκόγκου, Γιώργος Γκόγκος, Ελένη Αλεξίου, Δημήτρης Κοζακλής
Χειρισμός Ήχου-Φωτισμού: Θανάσης Ντούλας, Γρηγόρης Μασέλης
Μακέττες αφίσας, προγράμματος–φωτογραφίες, video: Δημήτρης Κοζακλής.
Ορχήστρα: Γαβριήλ Τομπαλίδης, Αγκόπ Ιμιριάν, Σοφία Παγκάλου, Άντζελα Μαντά και Ελένη Αλεξίου.
Σκηνοθεσία - Διασκευή: Νίκος Ψαρράς.