ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ


Στις 6/7/15, στην οδό Αργυρουπόλεως (απέναντι από το πρώην. Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς) μία κολώνα του Ο.Τ.Ε. πήρε μεγάλη κλίση, με αποτέλεσμα η πιθανή πτώση της να γίνει άκρως επικίνδυνη για τους διερχόμενους και ιδίως για τα παιδιά που παίζουν στον παρακείμενο χώρο της Παιδικής Χαράς και του Μπάσκετ. Κατόπιν αυτού, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού (με αρμοδιότητα στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς) κα Βάνα Ρηγοπούλου και ο Πρόεδρος...

της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς κ. Χρήστος Ποτίδης ενημέρωσαν τον Ο.Τ.Ε. για το συμβάν και ζήτησαν την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Λόγω της μη έγκαιρης επέμβασης όμως της αρμόδιας υπηρεσίας του Ο.Τ.Ε. (η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, δεν έχει έρθει ακόμα για να διορθώσει τη βλάβη μέχρι και σήμερα 8/7/15) η Αντιδήμαρχος κάλεσε για βοήθεια τους "Εθελοντές Πυροσβέστες Ροδόπολης", οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο αίτημα, μετέβησαν άμεσα στο εν λόγω σημείο και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους, στερεώνοντας την κολώνα του Ο.Τ.Ε. στη περίφραξη παρακείμενης οικίας και τα καλώδια στη περίφραξη του Δημοτικού Σχολείου, σε σημείο ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα, μέχρις ότου έρθει η αρμόδια υπηρεσία του Ο.Τ.Ε. για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Κατόπιν αυτών, η Αντιδήμαρχος κα Βάνα Ρηγοπούλου θεωρεί καθήκον και υποχρέωσή της να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια τους "Εθελοντές Πυροσβέστες Ροδόπολης", η Ομάδα των οποίων αποτελείται από τους κ.κ. :

-Aπόλλων Κούνης (επικεφαλής)
-Σπυρίδων Μαγγίνας
-Κωνσταντίνος Θεολόγης
-Νικόλαος Μαγγίνας (οδηγός)

(Το πιο πάνω αποτελεί αναδημοσίευση από τη σελίδα της κας Λένας Χριστοφίδου στο Facebook).