ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR: "ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ..." !


Η ΠΡ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ... 2013, ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΙΣ "ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΟΥ" Ή "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ... ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ (ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, "ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ..."...

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΑΣΦΥΚΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ... 

ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ... "ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ "ΚΑΜΕΛΙΑΣ", ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ... 

ΤΕΛΟΣ, Η ΙΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ κας ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

"Κύριε Πετρόπουλε καλημέρα σας,

Είμαι η Λένα Παπαπαναγιώτου κάτοικος και δημότης Αγ. Στεφάνου, πρώην Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Διονύσου και με δράση στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης του Αγ. Στεφάνου από το 1982..

Η παρακμή της πόλης του Αγ. Στεφάνου , τα τελευταία χρόνια είναι ανυπόφορη έως προσβλητική για εμάς τους κατοίκους από την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ενίοτε δε και της μειοψηφίας α ν υ π α ρ κ τ ο ι. Δεν υπάρχει ούτε ενα αναπτυξιακό έργο στην πόλη του Αγ. Στεφάνου. Οσα ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή έμειναν ατελείωτα, η δε νυν δημοτική αρχή δεν ξεκίνησε τίποτα..

Η αποχέτευση παρατημένη στα κακά της χάλια. Τα Δασικά πιό μπερδεμένα από ποτέ αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος έσπευσε να μας χαρακτηρίσει ως εκτός σχεδίου περιοχή, παρότι τα όριά μας ουδέποτε ακυρώθηκαν η ανακλήθηκαν.

Εχουμε να πληρώσουμε ΤΑΠ από το 2013, γιατι η υπηρεσία του δήμου δεν ξερει τι να μας χρεώσει, ως εντος ορίων, ως εκτός σχεδίου άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου [δημάρχου]...

Όταν ομως μας έρθει η πανταχούσα το κουστουμάκι να το στείλουμε στον Δήμαρχο και στους ανύπαρκτους δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας, γιατι η χρέωση θα είναι από το 2013 ως το 2018 δηλαδή πέντε χρονάκια.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας απέκτησε έναν Ευεργέτη,τον κ. Θανάση Μαρτίνο, που μας κτίζει ευτυχώς την Εκκλησία μας, ο Θεός να τον έχει καλά. Ο κ. Μαρτίνος λοιπόν χρηματοδότησε και την ανάπλαση και βελτίωση της κεντρικής πλατείας της πόλης μας, της πλατείας Δημοκρατίας.

Δεν ξέρω τι έγινε με τα χρήματα, η ανίκανη δημοτική αρχή όμως άφησε την κεντρική πλατεία, παρά την χρηματοδότησή της στα κακά της χάλια.

Το κοιμητήριο της πόλης μας ασφυκτιά, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, πρόταση υπάρχει εδώ και τριάντα χρόνια, δημοτική αρχή δεν υπάρχει να το υλοποιήσει.

Δασικοί χάρτες που όλο αναρτώνται και όλο καθυστερούν, τι φοβούνται άραγε, την οργή του ανυπεράσπιστου πολίτη, από τις ανίκανες, ανύπαρκτες για να μην πιό πιο βαρείς χαρακτηρισμούς υπηρεσίες του κράτους, της περιφέρειας, της αυτοδιοίκησης.

Το κτηματολόγιο, που ενώ το είχαμε ο Δήμαρχος ζήτησε την κατάργησή του και μετά από κάποιους μήνες ξαναζητά την λειτουργία του. Όποιος κατάλαβε γιατί το έκανε παρακαλώ να ενημερώσει και εμάς τους δημότες, που βρισκόμαστε τώρα... Έχουμε η δεν έχουμε κτηματολόγιο...

Τελευταία η "πλατεία βοά" με το θέμα της ΚΑΜΕΛΙΑΣ, λέγεται οτι θα εξαγοραστούν συνειδήσεις, ποιός θα την πάρει, πόσο θα την πάρει με ποιόν θα κατέβει στις εκλογές και ο νοών νοείτω...

Όμως και εμείς οι Δημότες έχουμε ευθύνη, φτάνει πιά, Πρέπει στα θέματα που αφορούν τον Αγ. Στέφανο να πάρουμε τον λόγο. Η κατ΄εμένα πανέμορφη καταπράσινη πόλη μου γελοιοποιείται από την αισθητική και την συμπεριφορά ,των ανθρώπων που την διοικούν.

Τελειώνοντας προς το παρόν, Δηλώνω, οτι αυτά που γράφω δεν είναι προεκλογικά τερτίπια, δεν θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές, δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα και ποιοι τα έχουν, με ενδιαφέρει πολύ το σήμερα και το αύριο της πόλης που ζούμε και που θα συνεχίσουν τα παιδιά μας να ζουν .

Όποιος συνδημότης θέλει περισσότερη ενημέρωση πάνω στα ανωτέρω θέματα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail eleni.papapanagiotou@gmail.com.

Λένα Παπαπαναγιώτου"