ΑΙΧΜΕΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & Α.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ



ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2018 ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ...


ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΡΑΠΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 

ΤΟ EDIONYSOS.GR ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΜΙΣΘΩΝ ΕΘΕΛΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ;



Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Βιβλιοθήκης

Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη μας δεν θα λάβει μέρος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά από 5 έως 15 χρονών, σχεδιασμένο από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος που υλοποιούν οι Βιβλιοθήκες του Δικτύου Βιβλιοθηκών Ελλάδος, του οποίου είμαστε μέλος από το 2016.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες συμμετοχές μας, με εξαιρετικά αποτελέσματα και την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, δεν δημιουργήθηκαν, ως έπρεπε, οι συνθήκες προκειμένου να υλοποιηθεί μια τρίτη συμμετοχή.

Ο δήμος είναι ενήμερος για το ποιες είναι οι ανάγκες προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η Βιβλιοθήκη, μέσω επανειλημμένων συναντήσεων που έχουμε επιδιώξει, αλλά και για τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Τελευταίο ραντεβού που κάναμε ήταν στις 16/1/18 όπου δώσαμε γραπτώς όλα τα ζητούμενα με προθεσμία το Πάσχα για να μας απαντήσουν, προκειμένου να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό της Εκστρατείας.

Μέχρι σήμερα απάντηση ή αντιπρόταση δεν έχει υπάρξει, και ως εκ τούτου η μόνη μας επιλογή είναι να υπαναχωρήσουμε, παίρνοντας το ρίσκο της έκθεσής μας στο Δίκτυο και στην Εθνική Βιβλιοθήκη καθώς και σε σας που περιμένατε το πρόγραμμα για συμμετοχή των παιδιών σας. 

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ομάδα των εθελοντών-εμψυχωτών των δύο Καλοκαιρινών Εκστρατειών που υλοποιήσαμε, για την υπέροχη δουλειά που έκαναν και για την άψογη συνεργασία μας!

Ευχαριστούμε και τον Υπεύθυνο συντονιστή της Καλοκαιρινής Εκστρατείας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος κ. Γρηγόρη Χρυσοστομίδη για την παρουσία του στην περσινή τελετή λήξης της Εκστρατείας μας και για την βοήθεια και συμπαράσταση που μας έχει προσφέρει.

Στο τέλος του μηνός θα ανακοινώσουμε το καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας.