ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"


ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΙΑ...


Μια ιδιαίτερα θετική πρωτοβουλία είχαν οι μαθητές/μαθήτριες της ΣΤ' του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, με τη συνεργασία και υποστήριξη των δασκάλων τους & της Διευθύντριας του Σχολείου Βασιλικής Παπαδοπούλου αλλά και την καθοδήγηση της εικαστικού Σοφίας Κυριακού. Τα παιδιά επισκέφθηκαν το ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου και δώρισαν στα στελέχη και τους υπαλλήλους του ΚΕΠ ένα υπέροχο Πίνακα, πραγματικό έργο τέχνης, που δημιούργησαν τα ίδια, με σκοπό να παραμείνει στο χώρο.

Όπως ήταν φυσικό, η προσφορά καρδιάς των μαθητών έγινε αμέσως αποδεκτή κι έτσι όποιος δημότης επισκέπτεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγίου Στεφάνου θα μπορεί να βλέπει από εδώ και στο εξής τον Πίνακα που δημιούργησαν με πολλή αγάπη τα παιδιά του Σχολείου !

Σημειώνουμε ότι τα παιδιά δώρισαν αντίστοιχους Πίνακες στο ΙΚΑ αλλά και το ΚΑΠΗ Αγίου Στεφάνου.

Στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς αξίζουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους και μακάρι να δούμε κι άλλους τέτοιους πίνακες σε δημόσιες υπηρεσίες !

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση του Σχολείου:

"οι μαθητές της Στ’ τάξης του 2ου Δημ.Σχολείου Αγίου Στεφάνου συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Λαμπράκη που αφορά στον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την ενεργό πολιτειότητα . Στα πλαίσια του προγράμματος και της εβδομάδας εθελοντισμού οι μαθητές φιλοτέχνησαν έργα υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Σοφίας Κυριακού, τα οποία προσέφεραν σε δημόσιους φορείς του Δήμου Διονύσου. Έτσι επισκέφτηκαν το Π.Ε.Δ.Υ ,το Κ.Α.Π.Η ,το Κ.Ε.Π, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Δημοτικά πολυιατρεία Αγίου Στεφάνου. Εκεί ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για το έργο τους και τη σημασία που έχει γι’αυτούς ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά από τους δημότες. Οι μαθητές με τη σειρά τους αναφέρθηκαν στις δράσεις τους και προσέφεραν τα έργα τους."

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)