ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ !


Σε χαρμόσυνο κλίμα, τα παιδιά, οι παιδαγωγοί και οι εθελοντές της Κιβωτού του Κόσμου στην Άνοιξη, απόλαυσαν τους νόστιμους μεζέδες και τα φαγητά που προσέφεραν εθελοντές της περιοχής, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές με αφορμή την εορτή της Τσικνοπέμπτης...

Οι εθελοντές κάτοικοι της περιοχής έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου και τη σημερινή ημέρα να ευχαριστήσουν τα παιδιά και τους παιδαγωγούς.

«Η κοινωνία της Άνοιξης μας αγκάλιασε ως να είμαστε και εμείς οικογένειά της. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους αδελφούς μας που μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που για δύο δεκαετίες επιτελούμε» δήλωσε ο Απόστολος Μακρής, Υπεύθυνος Τομέα Κοινωνικής Προσφοράς & Οργάνωσης Παιδαγωγικού Τμήματος της Κιβωτού του Κόσμου, για τους εθελοντές του σπιτιού, ΛΑΚΑΦΩΣΗ ΓΙΟΥΛΑ, ΕΛΜΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ, ΦΙΛΙΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ ΣΟΝΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ ΜΑΡΙΑ, ΖΩΜΕΝΟΥ ΣΑΝΤΡΑ, ΑΥΑΚΙΑΝ ΙΖΑΜΠΕΛκαι ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ.

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις, ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΠΠΑΣ, ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΗ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΚΡΕΑΤΟΚΟΠΤΕΙΟ ΡΟΥΣΣΗΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΟΓΙΑΣ.

Η σχετική επιστολή:

"Με αφορμή την εορτή της Τσικνοπέμπτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τις επιχειρήσεις και τους εθελοντές του σπιτιού φιλοξενίας της Άνοιξης για την γεμάτη από αγάπη προσφορά τους, τόσο για τη διάθεση των κρεάτων και των υπόλοιπων τροφίμων όσο και για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση και την προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού που παρέθεσαν στα παιδιά και τους παιδαγωγούς μας. Πράγματι μέσα σε χαρμόσυνο κλίμα, τα παιδιά, οι παιδαγωγοί και οι εθελοντές μας απόλαυσαν τους νόστιμους μεζέδες και τα φαγητά περνώντας όμορφες ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, μιας και η κοινωνία της Άνοιξης μας αγκάλιασε ως να είμαστε και εμείς οικογένειά της. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους αδελφούς μας που μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που για δύο δεκαετίες επιτελούμε.

Απόστολος Μακρής
Υπεύθυνος Τομέα Κοινωνικής Προσφοράς
& Οργάνωσης Παιδαγωγικού Τμήματος Κιβωτός του Κόσμου"

Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού
10442 Κολωνός – Αθήνα Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους Τηλ : 2105141953

Ενισχύστε το σκοπό μας στο μέτρο του δυνατού καλώντας από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο 19828 (χρέωση 2,48 €/κλήση) ή στέλνοντας μήνυμα στο 19828 (2,48€/sms) ή καλώντας στο 901 11 170 170 (3,71€/κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ),

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook. https://www.facebook.com/kivotostoukosmougr/