Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ
 

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων και σε ένα εξαιρετικό κλίμα, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στις 20:00, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΟΝΝΕΔ Διονύσου στο Stathmos All Day Bar. Η εκδήλωση για την κοπή πίτας είχε φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα όλα τα έσοδα θα διατεθούν στις πέντε (5) εθελοντικές ομάδες πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας του Δήμου Διονύσου.

Στην όμορφη συνάντηση, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Διονύσου καλωσόρισαν με θέρμη όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που ζούμε, ενώ παράλληλα μίλησαν για το σημαντικό έργο των εθελοντών και την προσφορά τους στο Δήμο Διονύσου αλλά και τους όμορους δήμους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν Βουλευτές, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, πολιτευτές, προεδρεία και μέλη συλλόγων αλλά και οργανώσεων ΟΝΝΕΔ και φυσικά πολίτες από  τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα, το Σαρωνικό, τον Ωρωπό, τις Αχαρνές, τον Πειραιά, το Μαρούσι, τις Σπέτσες, την Αθήνα και φυσικάτο Διόνυσο.

Η πρόεδρος Σοφία Φ. Κατσίγιαννη έκανε την εξής δήλωση:
 "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και παράλληλα συνεισέφερε στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε το εθελοντικό έργο των Πυροσβεστών Πυρασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για αυτό τον σκοπό! Ο εθελοντισμός αναφέρεται στην ηθελημένη παροχή υπηρεσιών, παρόλ'αυτά εμείς θεωρούμε πως πρέπει να ανταμείβουμε συχνά τους ανθρώπους αυτούς που συνεισφέρουν στον εθελοντισμό τιμώντας την προσφορά τους στον τόπο μας άλλοτε με ένα "Ευχαριστώ" και άλλοτε διοργανώνοντας δράσεις γι' αυτούς, όπως και πράξαμε!"

Η πίτα ήταν προσφορά του αρτοποιείου "Καρράς" στην 'Άνοιξη.
Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί θα έχει ένα δωρεάν κούρεμα στο κομμωτήριο "Αμαρυλλίς" στη Σταμάτα.
Τέλος, η εταιρία καλλυντικών και αρωμάτων "Sosifar Ellas" με έδρα την Αγία Παρασκευή προσέφερε εννέα (9) πακέτα δώρων για τους τυχερούς παρευρισκόμενους.