Η ΟΝΝΕΔ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ & ΩΡΩΠΟΥ


ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ...







ΔΙΑΘΕΣΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Διονύσου στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής της δράσης προσέφερε στη Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού γυναικεία, ανδρικά, και παιδικά είδη ένδυσης ώστε να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Οι πολίτες του Δήμου Διονύσου αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας Αττικής έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κάλεσμα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Διονύσου και συνέδραμαν μαζικά στην εν λόγω δράση.

Η Εκκλησία αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της πρόσωπο μέσα από το ευρύ δίκτυο των Ιερών Μητροπόλεων όλης της χώρας. Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Διονύσου γνωρίζοντας το πλούσιο έργο του Μητροπολίτη  Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας, θέλησε να συνδράμει και να βοηθήσει το φιλανθρωπικό του έργο δίνοντας τα είδη ρουχισμού που προσέφερεαν οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής στην εν λόγω Μητρόπολη. 

“Στόχος μας είναι να συμπαρασταθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σε αυτές τις δύσκολες, οικονομικά, ημέρες που βιώνουμε και να τους ανακουφίσουμε μέσα από την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία αλλά και τις υπόλοιπες φιλανθρωπικές δράσεις που διοργανώνουμε”  ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Διονύσου Σοφία Φ. Κατσίγιαννη κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.Κύριλλο, κλείνοντας με τη φράση “Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος.”