Δ.ΡΑΪΚΟΣ: "ΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ "ΤΟΞΟΤΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ..."


ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Τις δημοτικές παρατάξεις κάλεσε χθες στο γραφείο του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Ράϊκος σε μια ενημερωτική συνάντηση για το εν εξελίξει έργο της αποχέτευσης...


Παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία ο κ Ράϊκος ανέφερε το περιεχόμενο συνομιλιών, που είχε με τους υπευθύνους της αναδόχου εταιρείας, τον «Τοξότη», συμφερόντων του κ Χρήστου Καλογρίτσα.

Η τεχνική εταιρεία λοιπόν, δουλεύει αυτή τη στιγμή με εννέα (9) συνεργεία, τα οποία σύντομα θα τα αυξήσει (έτσι λέει) σε δεκαπέντε (15).

Σύμφωνα με το πλάνο, έχει στόχο να κατασκευάζει 5 χλμ τον μήνα. Με αυτό το ρυθμό, έως τον Αύγουστο θα έχει ολοκληρώσει 30 χλμ του αποχετευτικού δικτύου, οπότε θα ζητήσει παράταση για έναν χρόνο ακόμη, προκειμένου να τελειώσει το σπουδαίο έργο υποδομής του Δήμου Διονύσου. Κατά πόσο βέβαια θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και τις …υποσχέσεις θα φανεί στην πράξη.

Στη διαπαραταξιακή συνάθροιση παρέστησαν ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης οι κ Κανατσούλης, Κριεμάδης από την «Ενωτική Πρωτοβουλία», οι κ Ζυγούνας, Σπηλιώτης από τη «ΔΑΔΙΟΝ», ο κ Φωτάκης από τη «Νέα Πνοή» και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ Γιαννουλάτος.