ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ "Θ. & Δ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ" ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ


ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΪΚΟΣ...


ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ «Θ. κ’ Δ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ» ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Ο οίκος ευγηρίας «ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΚΑΙ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΟΥ» στη Δροσιά αποκτά εντός του Φεβρουαρίου άδεια ίδρυσης και λειτουργίας και εκτιμάται ότι καλών εχόντων των πραγμάτων θα ανοίξει για να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες εντός του Μαρτίου. Η πολύ σημαντική και κυρίως ευχάριστη εξέλιξη προέκυψε κατά την χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίπου.

Πρόκειται για έργο πνοής, που θα ανακουφίσει συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους, αναβαθμίζοντας τον ευαίσθητο τομέα της φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων. Το καλαίσθητο κτήριο επί της Λεωφόρου Σταμάτα και Παπάγου στη Δροσιά δημιουργήθηκε με δωρεά του Θεόδωρου και της Δέσποινας Κυριακίδου.

Ενώ ήταν έτοιμο να λειτουργήσει από το 2010, πέρασε μια ολόκληρη τετραετία σε πλήρη αδράνεια (θητεία Καλαφατέλη), χωρίς να γίνει η παραμικρή ενέργεια. Ετσι, παρέμενε κλειστό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 η διοίκηση Ζαμάνη ενεργοποίησε τις διαδικασίες για να τεθεί σε λειτουργία και μετά από μακροχρόνια προσπάθεια, αλλεπάλληλες αποφάσεις τόσο του ίδιου του Ιδρύματος Θ. κ’ Δ.Κυριακίδου, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης συνεχείς παρεμβάσεις, ώστε να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός, φαίνεται πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει τις πόρτες του εξυπηρετώντας την τοπική κοινωνία.