ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχείς και διαδοχικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, το τελευταίο χρονικό διάστημα στο χώρο του Ζάννειου Ιδρύματος για να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών για την ανακατασκευή του κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Λύκειο Δροσιάς...


Στην πιο πρόσφατη επίσκεψη του, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, συνοδευόταν από τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Αχ. Δελαγραμμάτικα και την ειδική σύμβουλο του Δήμου για θέματα παιδείας και πολιτισμού Ξ. Νταγκαλή.

Ο κος Ζαμάνης ενημερώθηκε από τους μηχανικούς και τους επικεφαλής των τεχνικών συνεργείων για την πρόοδο των εργασιών και διαπίστωσε ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και πολύ σύντομα το νέο σχολείο θα είναι απόλυτα έτοιμο για να δεχθεί τους μαθητές. «Κάναμε ένα πραγματικό αγώνα δρόμου μετά πολλών εμποδίων για να φέρουμε σε πέρας την ανακατασκευή και λειτουργία του σχολείου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί σε λίγες μέρες οι μαθητές του Δήμου μας αλλά και οι εκπαιδευτικοί θα στεγάζονται σε ένα νέο κτίριο, καινούργιο, ριζικά ανακαινισμένο, ένα πραγματικό κόσμημα και η νέα σχολική μονάδα θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπάρχουσες σχολικές υποδομές του Δήμου μας.»

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ