ΑΣΑΔ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9


ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6 ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ...













ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ακαδημίες του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ (ΑΣΑΔ) ξεκινούν τις εγγραφές και τις προπονήσεις τους για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Πρώτη συνάντηση και προπόνηση την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 3μμ, στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Ο σύλλογος της Άνοιξης, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο, συνεργαζόμενος με τους καλύτερους προπονητές ανάπτυξης, φιλοδοξεί και φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball.

Περιμένουμε τα νέα παιδιά και τους γονείς τους, αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών να γνωρίσουν το χάντμπολ, να έρθουν την Δευτέρα 4/9 να γνωριστουν με τους έμπειρους προπονητές του συλλόγου, να λάβουν μέρος σε 2-3 προπονήσεις, να κερδίσουν ακόμα περισσότερους φίλους και αν το επιθυμούν κατόπιν να εγγραφούν στις ακαδημίες του ΑΣΑΔ Χάντμπολ, καθώς το άθλημα της χειροσφαίρισης γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές.

Την ευθύνη ανάπτυξης και διδασκαλίας του αθλήματος έχει ο Κώστας Κότσιρας, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, με συνεργάτες τον Στέλιο Αλεπουδέα, Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Νέων και υπεύθυνο εκγύμνασης των τερματοφυλάκων του συλλόγου και τον Γιάννη Βιδάκη, Βοηθό Προπονητή και γυμναστή.

Πληροφορίες : Κώστας Κότσιρας 6907002295 / Μάριος Λουκάτος 6944866067