Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Τους εθελοντές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017» της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, βράβευσε...
ο Δήμος Διονύσου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου με αφορμή την τελετή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2017, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 150 Βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα.

Τη βράβευση των εθελοντών έκανε εκ μέρους του Δημάρχου Διονύσου κου Διονύση Ζαμάνη η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικών Δομών κ. Αναστασία Στασινοπούλου, η οποία μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου και στην ομιλία της αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και των εθελοντών. Ειδική αναφορά έκανε η κα Στασινοπούλου στη δυναμική παρουσία και την πολυετή προσφορά της εθελόντριας υπευθύνου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κας Χριστίνας Γιαννέτου, την οποία και βράβευσε με ειδική τιμητική πλακέτα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υπεύθυνος του προγράμματος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Γρηγόρης Χρυσοστομίδης, που ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους στόχους και τη δραστηριότητα της Εθνικής Βιβλιοθήκης και εξήρε με τη σειρά του τη δουλειά των εθελοντών και της κας Γιαννέτου, η οποία στην περυσινή εκστρατεία πέτυχε μία ιδιαίτερη τιμητική διάκριση, και έφερε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου στη 18η θέση της συνολικής κατάταξης πανελλαδικά και στην 1η θέση κατάταξης από τις βιβλιοθήκες χωρίς έμμισθους υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα Γιαννέτου αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου, παρουσίασε ένα video με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις φετινές δράσεις της και ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά και τη στήριξή τους στην υλοποίηση του προγράμματος και τον κο Χρυσοστομίδη για την παρουσία του.

Στη βράβευση των εθελοντών συμμετείχε, επίσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου Αναστάσιος Μπάσης ενώ παρευρέθηκαν δεκάδες δημότες και κάτοικοι, καθώς και παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες, και έδωσαν το πιο ενθουσιώδες και θερμό τους χειροκρότημα στους εθελοντές που είναι οι: Βίκυ Κωσταρά, Μαριάνθη Πανουργιά, Γωγώ Νίτσιου, Κατερίνα Γεροντή, Θάνος Σωτηρόπουλος, Μαρία Νεμπεγλέρη, Bίκυ Τσακλάνου, Ελένη Σκαλιδοπούλου, Παυλίνα Ανδρουλή, Ρένα Καραγεώργου, Μερόπη Αθανασά, Λευκοθέα Χατζηκωνσταντίνου, Κατερίνα Μάμαλη, Μαρία Κοντογιάννη, Κατερίνα Νικολαϊδου, Κώστας Χαρίτος, Ντόρα Μιχαλολιάκου, Βούλα Βαλακώστα, Ελένη Μαυροειδή, Μαίρη Παπαδρακάκη και Μαρία Νικολαΐδου.