ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ "ΜΠΙΤΣ-ΣΟΚΕΡ"


ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ"
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΙΤΣ-ΣΟΚΕΡ
Μια μεγάλη διάκριση, που όμως αντανακλά σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Δήμου Διονύσου, αποτελεί η κλήση στην Εθνική Ελλάδας μπιτς-σόκερ του Νίκου Καρατζίκου, ποδοσφαιριστή της Νίκης Δροσιάς...
Ο 33χρονος αμυντικός χαφ, που έχει αγωνιστεί και στην ομάδα του Διονύσου επί σειρά ετών, θα μετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που αρχίζει την Πέμπτη στην Ιταλία, στην πόλη Τερασίνα, παραλιακή πόλη στο δυτικό μέρος της Ιταλίας, στο μέσον της διαδρομής από Ρώμη σε Νάπολη.

Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει για την Ιταλία την ερχόμενη Τετάρτη -13 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Ρουμανία. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία και το Σάββατο την Εσθονία. Αν βγει πρώτη στον Ομιλό της θα παίξει στον τελικό της Κυριακής. Ο νικητής κερδίζει την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της Ευρώπης.

Ο Νίκος Καρατζίκος είναι ένας αθλητής με ήθος, που κοσμεί με την παρουσία του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον αθλητισμό της περιοχής μας, φυσικά και τη Νίκη Δροσιάς, που πέρσι τον τίμησε σε ειδική τελετή για την πολυετή προσφορά του.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ