ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΑΦΙ" ΔΡΟΣΙΑΣ...




















ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΗΛΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΙΟ... ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΝΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
.




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ κου Σ.ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας,

Προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα για δημιουργία νέου γηπέδου τένις. Αντιθέτως!

Το πρόβλημα είναι αν αυτό θα γίνει εις βάρος του μέχρι πρότινος γηπέδου μπάσκετ που εξυπηρετούσε πολλούς συμπολίτες μας.

Είστε σαφής ότι πρόκειται για χωρική μεταφορά του κανονικού γηπέδου μπάσκετ (το οποίο δυστυχώς σήμερα, την πιο επισκέψιμη περίοδο του χρόνου, δεν υφίσταται) και όχι για κατάργηση ή έστω αντικατάσταση από ένα «παιδικού τύπου».

Επιτρέψτε μου να πώ ότι φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα επικοινωνίας μεταξύ των διαφορετικών γραφείων του δήμου.

Τέλος μια λιτή ταμπέλα στο κόκκινο χωράφι που θα φανερώνει τις μελλοντικές προθέσεις σας στον δημότη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

Περιμένοντας την υλοποίηση των σχεδίων σας,

Σωτήρης Καρανικολόπουλος